Stage Legal

Stage Legal

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf én de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams. We delen dezelfde intrinsieke drive: samen winnen door onze collega’s én klanten maximaal te laten presteren en midden in de Nederlandse samenleving te staan. 


Ben je op zoek naar een stage vanaf februari en gaat jouw hart sneller kloppen van ##? Heb je een groot organisatietalent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als stagiair HR ondersteun je de Legal Director van Visma Nederland in het verder vormgeven en uitvoeren van de legal strategie van Visma in Nederland en België. Je loopt mee met diverse activiteiten tijdens je stageperiode. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en de uitvoering van verschillende activiteiten in de Benelux op het gebied van #. We denken dan aan onderwerpen als #. En je hebt verschillende organisatorische verantwoordelijkheden zoals #. 

Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team, samen focussen we ons op het vergroten van de employee engagement bij alle business units in de Benelux. 


Wat neem je mee?

  • Je zit momenteel in je derde of laatste jaar van (minimaal) een hbo-opleiding in een relevante richting van deze stage zoals HBO-rechten.
  • Je hebt een sterk talent voor inventariseren en communiceren en bent leergierig.
  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar voor een meewerkstage. In overleg kan een eventuele afstudeeropdracht onderdeel zijn van de stage. 
  • Je spreekt en schrijft goed engels

Waar kom je te werken?

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven.

Visma Benelux is de snelst groeiende regio binnen de Visma groep. Onder Visma Nederland vallen 22 verschillende business units, waaronder Visma Raet, Nmbrs, Visma Software BV en Visma Idella. In totaal werken er ongeveer 2.200 medewerkers verdeeld over deze business units. Voor het overkoepelende Visma Nederland zelf werken 10 mensen, waarvan jij er straks 1 kan zijn. Binnen onze organisatie heerst een open en pragmatische cultuur, zijn er korte communicatielijnen en is er veel ruimte voor jouw ideeën. Je hebt nauw contact met je HR-collega’s in Noorwegen en de HR-collega’s van de business units in de Benelux. Je werkt samen met de HR Directeur in Benelux aan wie je rapporteert. Visma heeft door het hele land business units/ kantoren, het Nederlandse team werkt veel samen op de kantoren in de regio Amsterdam en Amersfoort. Op dit moment werkt het team thuis, vanwege de corona maatregelen, en we verwachten dat je stage (grotendeels) vanuit huis zal zijn.