Stage sponsoring marketing

Stage sponsoring marketing

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf én de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams. We delen dezelfde intrinsieke drive: samen winnen door onze collega’s én klanten maximaal te laten presteren en midden in de Nederlandse samenleving te staan.

Ben je op zoek naar een stage vanaf september en gaat jouw hart sneller kloppen van sport en (online) marketing? Heb je organisatietalent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als stagiair sponsoring marketing ondersteun je de PR & Brand Manager van Visma Benelux bij de verdere activatie van dit sponsorship. En onderhoud je contact met diverse stakeholders; zowel intern (nationaal en internationaal) als met Team Jumbo-Visma en haar partners.

Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team en draag je actief bij aan de sponsoring marketing van Visma. Samen focussen we ons op het vergroten van de (online) zichtbaarheid van het Visma merk.

Wat neem je mee?

  • Je zit momenteel in je derde of laatste jaar van (minimaal) een hbo-opleiding in een relevante richting van deze stage. Denk bijvoorbeeld aan sportmanagement, sportmarketing, commerciële economie of communicatie.
  • Je hebt een sterk organisatietalent en bent leergierig.
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor een meewerkstage. In overleg kan een eventuele afstudeeropdracht onderdeel zijn van de stage.
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van (sport) marketing.

Waar kom je te werken?

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven.

Visma Benelux is de snelst groeiende regio binnen de Visma groep. Onder Visma Nederland vallen 22 verschillende business units, waaronder Visma Raet, Nmbrs, Visma Software BV en Visma Idella. In totaal werken er ongeveer 2.200 medewerkers verdeeld over deze business units. Voor het overkoepelende Visma Nederland zelf werken 10 mensen, waarvan jij er straks 1 kan zijn. Binnen onze organisatie heerst een open en pragmatische cultuur, zijn er korte communicatielijnen en is er veel ruimte voor jouw ideeën. Je hebt nauw contact met je collega’s in het buitenland en met de PR & Brand Manager in Nederland aan wie je rapporteert. Visma heeft door het hele land business units/ kantoren, het Nederlandse team werkt veel samen op de kantoren in de regio Amsterdam en Amersfoort. Op dit moment werkt het team thuis, vanwege de corona maatregelen, en we verwachten dat je stage (grotendeels) vanuit huis zal zijn.

Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 3 februari naar onze PR & Brand Manager, Milan Vaassen