Stage HR employer branding

Stage HR employer branding

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf én de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams. We delen dezelfde intrinsieke drive: samen winnen door onze collega’s én klanten maximaal te laten presteren en midden in de Nederlandse samenleving te staan. 

Ben je op zoek naar een stage vanaf september en gaat jouw hart sneller kloppen van employer branding? Heb je een groot organisatietalent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als stagiair HR ondersteun je de HR Directeur van Visma Benelux in het verder vormgeven en uitvoeren van de HR strategie van Visma in Nederland en België. Je loopt mee met diverse activiteiten tijdens je stageperiode en werkt met name mee aan de implementatie van het arbeidsmarktcommunicatieplan. Je initieert en coördineert arbeidsmarkt activiteiten voor Visma Nederland en voert deze samen met andere HR collega's uit. Je draagt met jouw doelgroepgerichte communicatie bij aan het vertellen van het Visma verhaal aan onze diverse doelgroepen, zowel intern als extern. En je hebt verschillende organisatorische verantwoordelijkheden zoals het onderzoeken van de behoefte in de bedrijven, selecteren van partners en het aansluiten van alle betrokkenen bedrijven en medewerkers op deze thema’s. 


Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team, je eigen inzicht en inbreng bij de invulling van de stageopdracht vinden we heel belangrijk! Samen focussen we ons op het verstevigen van onze employer branding in Nederland. 


Wat neem je mee?

  • Je zit momenteel in je derde of laatste jaar van (minimaal) een hbo-opleiding in een relevante richting van deze stage. 
  • Je hebt een sterk talent voor inventariseren en communiceren en bent leergierig.
  • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar voor een meewerkstage. In overleg kan een eventuele afstudeeropdracht onderdeel zijn van de stage. 
  • Je spreekt en schrijft goed engels

    Waar kom je te werken?

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven.

Visma Benelux is de snelst groeiende regio binnen de Visma groep. Onder Visma Nederland vallen meer dan 20 verschillende bedrijven, waaronder Visma Raet, Nmbrs, Visma Software BV en Visma Idella. In totaal werken er ongeveer 3.000 medewerkers verdeeld over deze Visma bedrijven in de Benelux. Voor het overkoepelende Visma Benelux team zelf werken 13 mensen, waarvan jij er straks 1 kan zijn. Binnen onze organisatie heerst een open en pragmatische cultuur, zijn er korte communicatielijnen en is er veel ruimte voor jouw ideeën. Je hebt nauw contact met het team Brand & Sponsorship, en de HR en Marketing collega’s van de bedrijven in de Benelux en met je collega’s in Noorwegen. Je werkt samen met de HR Directeur in Benelux aan wie je rapporteert. Visma heeft door het hele land kantoren, het Nederlandse team werkt veel samen op de kantoren in de regio Amsterdam en Amersfoort. Op dit moment werkt het team thuis, vanwege de corona maatregelen. 

Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 11 juni naar onze HR Director, Linda Emmery.