Stage Procurement/ Managing our offices

Stage Procurement/ Managing our offices

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf én de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams. We delen dezelfde intrinsieke drive: samen winnen door onze collega’s én klanten maximaal te laten presteren en midden in de Nederlandse samenleving te staan. 

Ben je op zoek naar een stage vanaf september en gaat jouw hart sneller kloppen van samenwerken en inkoop? Heb je een groot organisatietalent, ben je leergierig, flexibel en gestructureerd en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de stagiair die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als stagiair HR ondersteun je de Procurement Director van Visma in het verder vormgeven en uitvoeren van de procurement strategie van Visma in de Benelux. Je loopt mee met diverse activiteiten van het procurement team tijdens je stageperiode. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, coördinatie en de uitvoering van verschillende activiteiten in de Benelux op het gebied van het project managing our offices. Denk dan aan het ontwikkelen van een model voor het verlagen van kosten voor gebruik van externe ruimtes, het optimaliseren van gebruik van onze eigen kantoorruimtes en opstellen van een communicatieplan richting de diverse business units van visma in Benelux. Ook heb je verschillende organisatorische verantwoordelijkheden zoals het onderzoeken van de behoefte in de business units, inventariseren van bestaande oplossingen binnen Visma, selecteren van suppliers, analyseren van data en surveys en het opstellen van een communicatieplan voor units en medewerkers. Verwacht geen kant-en-klare opdracht;  je eigen inzicht en inbreng bij de invulling van de stageopdracht is net zo belangrijk!

Als stagiair ben je een volwaardig lid van ons team, samen focussen we ons op het vergroten van efficiency bij alle business units in de Benelux. 


Wat neem je mee?

  • Je zit momenteel in je derde of laatste jaar van (minimaal) een hbo-opleiding in een relevante richting van deze stage. 
  • Je hebt een sterk talent voor inventariseren en communiceren en bent leergierig.
  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar voor een meewerkstage. In overleg kan een eventuele afstudeeropdracht onderdeel zijn van de stage. 
  • Je spreekt en schrijft goed engels


Waar kom je te werken?

Visma is een toonaangevend Europees cloud softwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn we een van Europa’s meest toonaangevende software bedrijven.

Visma Benelux is de snelst groeiende regio binnen de Visma groep. Onder Visma Nederland vallen 22 verschillende business units, waaronder Visma Raet, Nmbrs, Visma Software BV en Visma Idella. In totaal werken er ongeveer 2.200 medewerkers verdeeld over deze business units. Voor het overkoepelende Visma Nederland zelf werken 10 mensen, waarvan jij er straks 1 kan zijn. Binnen onze organisatie heerst een open en pragmatische cultuur, zijn er korte communicatielijnen en is er veel ruimte voor jouw ideeën. Je hebt nauw contact met je collega’s in Noorwegen en collega’s van de business units in de Benelux. Je werkt samen met de Procurement Director aan wie je ook rapporteert. Visma heeft door het hele land business units/ kantoren, het Nederlandse team werkt veel samen op de kantoren in de regio Amsterdam en Amersfoort. Op dit moment werkt het team thuis, vanwege de corona maatregelen, en we verwachten dat je stage daarom (grotendeels) vanuit huis zal zijn. 

Enthousiast? Stuur dan je motivatiebrief en cv voor 11 juni naar onze Director of Procurement, Ronald Voets.