Visma Raet werkt aan de zorg van morgen 

 

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Visma | Raet bouwt slimme software voor organisaties in de zorg, overheid en het onderwijs om elke dag het beste uit jezelf te halen. Via ons HR-platform Youforce regelen medewerkers via de laptop, tablet of smartphone altijd en overal gemakkelijk hun HR-zaken. 

Organisaties automatiseren met Youforce hun HR-en salarisadministraties door onder meer de inzet van intelligente workflows en robotisering. HR-professionals houden zo meer tijd over voor de zoektocht naar nieuw talent, de ontwikkeling van medewerkers of nieuwe inzichten voor de dagelijkse business. Onze workforce management, talent management en people analytics oplossingen helpen hier een handje bij. 

Visma Raet image.jpg

Over Visma Raet 

Visma | Raet is marktleider in cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services, met name op het gebied van HR-processen en salarisverwerking. Samen met haar strategische partners biedt Visma | Raet een geïntegreerd platform en ondersteunen we de waardeketen van onze klanten met relevante analytics en gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen vanuit het Visma | Raet-platform op elk moment en via elk device toegang krijgen alle applicaties.

Lees meer over Visma Raet


Benieuwd wat Visma Raet 
voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

 

Ik heb interesse in software voor: