Visma Software BV werkt aan de zorg van morgen 

 

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Visma.net Financials is de toekomstbestendige oplossing voor het voeren van jouw financiële administratie. Alle ingrediënten zijn aanwezig om future-proof, compliant en connected te zijn. Zo is de techniek onder de motorkap 100% cloudgebaseerd in combinatie met innovatieve API-koppeltechniek voor veilige en gestandaardiseerde informatieuitwisseling binnen jouw applicatielandschap. Verder zorgen onze cloudarchitecten en security experts er continu voor dat jouw data 100% veilig en AVG-proof is.

Onze software is ontwikkeld voor de financiële administratie van de toekomst; met de ingebouwde softwarerobot stel je eenvoudig in welke repeterende handelingen automatisch uitgevoerd mogen worden. En onze software houdt je realtime op de hoogte van de financiële voortgang via dashboards met daarin jouw persoonlijke KPI’s, of die van jouw afdeling. Je stuurt daarmee alleen op de uitzonderingen en dat scheelt veel tijd. Visma.net Financials is net als jouw organisatie wendbaar en flexibel in te stellen, hetzelfde geldt voor de rapportages en presentatie van de cijfers.

Visma Software BV kantoor.jpg

Over Visma Software BV

Bij Visma Software BV staat een gezonde en toekomstgerichte bedrijfsvoering centraal. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen, leveren en onderhouden wij de meest vooruitstrevende software voor jouw financiële administratie. Onze cloudoplossing Visma.net Financials is ideaal voor de financiële administratie van jouw organisatie. Wij geloven namelijk dat steeds meer financiële professionals zich ontwikkelen richting business control: een trusted advisor en business partner die het management adviseert. Met behulp van onze dashboards, rapporten en softwarerobot zorgen wij dat je meer in control bent en tijd overhoudt voor analyse en advies.

Lees meer over Visma Software BV


Benieuwd wat Visma Software BV 
voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

 

Ik heb interesse in software voor: