Visma Connected Experience Zorg

Visma HR, spend en Finance bieden de zorg een geïntegreerde oplossing voor de toekomstgerichte bedrijfsvoering. Elke functionaliteit is gebaseerd op specialistische expertise.


Toekomstgerichte bedrijfsvoering
voor de zorg

Visma Connected Experience helpt zorginstellingen voorbereiden op de zorg van morgen. We werken hiervoor samen met klanten binnen de zorgmarkt, verschillende Visma-bedrijven en diverse leveranciers van software voor de zorg. Deze software draagt bij aan de inrichting van toekomstbestendige bedrijfsvoering en helpt de juiste voorwaarden te scheppen voor de zorg van de toekomst.

 

 Jouw bedrijfsvoering moeiteloos op orde

 • Met een robot die herhalende handelingen overneemt, vermindert de software administratieve lasten op zorgmedewerkers.
 • Met het opbouwen van handige dashboards en het inrichten van KPI’s zie je in één oogopslag waar je aandacht nodig is en stuur je alleen op uitzonderingen.
 • Specialistische functionaliteiten wisselen constant in real-time data uit, zodat jij altijd actuele gegevens hebt om snel beslissingen te kunnen maken.

 

pexels-andrea-piacquadio-3768146.jpg

De beste cloud specialisten onder één dak

Kies je voor de volledige Visma Connected Experience? Dan staan zorgspecialisten ProActive, Visma Raet en Visma Software BV voor je klaar. Samen zijn we één team en ondersteunen we jou bij het optimaal benutten van het potentieel van zorgmedewerkers én technologie. Wil je deze specialistische functionaliteiten combineren met een andere oplossing? Dan zorgen we er samen voor dat we een naadloos werkende software-oplossing opstellen die het best bij jou en het zorgpersoneel past.

Proactive logo.png

De Spend Cloud biedt één volledige oplossing voor alle zakelijke uitgaven. Van slimme betaalpassen voor medewerkers tot het gehele Purchase to Pay proces. Samen richten we jouw Spend Cloud in, altijd passend bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

 • Het gehele Purchase to Pay proces:Factuurverwerking, Inkoop en Contractmanagement
 • Slimme betaalpassen
 • Declareren
 • Spend Analytics

Meer over ProActive

Visma Plusport logo.png
Visma PlusPort levert software en services voor training, certificering en e-learning aan professionele gebruikers. Wij zijn een toonaangevende leverancier van LMS & Compliancesoftware en e-learning, mobiel leren en AR/VR-learning.

 • Cloudoplossing die naadloos in elk IT-landschap kan worden geïntegreerd.
 • Veilig, schaalbaar en betrouwbaar
 • Klantenservice op een 24/7 basis


Meer over Visma Plusport

Visma Raet logo .png

Visma Raet ondersteunt met innovatieve cloud software de volledige employee journey, met een specialisme van HR tot salaris.  Van werven en onboarden tot verzuimmanagement, met slim automatiseren maak je processen efficiënter. 

 • Eenvoudig gebruik van de Visma HR app
 • Slimme automatisering van workflows
 • Regie blijft bij de medewerker
Meer over Visma Raet

Visma logo png.png

Visma.net Financials is een uitgebreide oplossing voor je financiële administratie. Van efficiënte en geautomatiseerde processen tot nauwkeurige controles en overzichtelijke rapportages. Door een geïntegreerde verwerking van financiële boekingen, houd jij meer tijd over voor analyse en advies.

 • Procesautomatisering door de software robot
 • Met slimme KPI's sturen op uitzonderingen
 • Een complete geïntegreerde projectadministratie

Meer over Visma Software BV

Kortom: met deze gezamenlijke functionaliteiten, biedt de Visma Connected Experience een specialistische oplossing die repeterende werkzaamheden automatiseert. Hiermee bereik je een gezonde en toekomstgerichte bedrijfsvoering. En met sterke en transparante API-integraties, beschik je over een naadloos gekoppeld IT-landschap.

 

 

 

 

Lokale en specialistische expertise plus jarenlange ervaring

De Visma Connected Experience bedrijven hebben samen al vele jaren ervaring in de Nederlandse zorgsector. ProActive is sinds 2018 marktleider in de branche en heeft een groot netwerk aan zorgspecifieke implementatiepartners zoals Intrakoop & AAG. Met meer dan 500 klanten in de zorg, kun je rekenen op advies op maat. Al ruim vijftig jaar is Visma Raet pionier in automatisering, cloud software en mobiel voor de zorg. Deze solide basis in combinatie met agile innovaties helpt simpele, slimme en intuïtieve oplossingen te creëren die het leven van 1,7 miljoen mensen makkelijker maken. S&L zorg, RIBW, Buurtplein en Aafje werken al jaren tevreden met Visma.Net Financials.

Een toekomstbestendige bedrijfsvoering: weerbaar en wendbaar

Ondanks dat het Nederlandse zorgsysteem één van de beste in Europa is met diens hoge kwaliteit, blijft de druk op het zorgsysteem toenemen. Daarmee komt die kwaliteit en de beschikbaarheid van goede zorg in gevaar. Met een toekomstgerichte bedrijfsvoering kun jij de juiste voorwaarden creëren om de uitdaging aan te gaan en de beste zorg te blijven leveren. De Visma Connected Experience helpt jou anticiperen op veranderingen, zodat je weerbaar en wendbaar blijft. Ga voor duurzaam inzetbare medewerkers én techniek. Werk samen met ons aan de zorg van morgen. 

In een ideale wereld is er een balans tussen tevreden cliënten, gelukkige zorgmedewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Hierbij staat centraal dat medewerkers zoveel mogelijk tijd hebben voor het uitvoeren van hun kerntaken. Met software maak je ruimte voor zorg!


Benieuwd wat wij voor jou 
kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op.

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

 

Ik heb interesse in: