Everything is better connected

Met de Connected Experience voor accountants werken innovatieve Visma-bedrijven samen aan een compleet toekomstbestendig ecosysteem voor de accountancysector. De beste innovatieve cloudoplossingen ondersteunen alle werkzaamheden binnen het moderne accountants- en administratiekantoor. Op basis van 30 jaar ervaring met automatisering van de accountancysector en diepgaande kennis van nieuwste technologieën vertalen we techniek naar tools die helpen de relatie met je klanten te verbeteren. Zo creëren we vooruitgang.


 

Met de Visma Connected Experience voor accountants:

Heb je keuzevrijheid in cloud software

De Visma Connected Experience voor accountants bestaat uit een breed assortiment ijzersterke, prettig werkende software. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen

Krijg je een partner voor innovatie

Doordat we deel uitmaken van een internationale organisatie, bouwen we state-of-the-art kennis op van technische ontwikkelingen als Artificial Intelligence, Robotics en Cybersecurity. Die vertalen door naar directe waarde voor jou en je klanten.

Creëer je meerwaarde voor je klanten

Onze cloud oplossingen werken naadloos met elkaar samen. Met één inlogcode heb je toegang tot alle applicaties. Daartussen vindt realtime en veilige uitwisseling van gegevens plaats. Zo ontstaat een goede basis om waardevolle inzichten te genereren die van meerwaarde zijn in het advies naar je klanten.

Makkelijk en veilig toegang

Via Visma Connect krijg je direct toegang tot al je applicaties binnen de Connected Experience voor accountants. 

  • Wissel moeiteloos tussen programma’s.
  • Werk veilig dankzij tweestapsverificatie.
  • Handig: ook inloggen via Google of Microsoft mogelijk.

Slim en veilig klantgegevens gebruiken

In het crm bewaak je de voortgang van je werk en heb je zicht op je klanten. Hoe fijn zou het zijn als de applicaties waarmee je dagelijks werkt, zijn verbonden? Dat kan nu met de CRMHub. Dat is slimme technologie die jouw crm koppelt met software voor bijvoorbeeld de boekhouding, jaarrekening en salarisadministratie. Het maakt niet uit welk crm of andere software je gebruikt. De CRMHub koppelt jouw crm aan elk denkbaar pakket.

 

Connected Experience voor Accountants visiepaper1.png

Visma’s visie op de accountancybranche

‘Ons kantoor wil werken met software die het beste aansluit bij onze werkwijze’. Dat geven accountants- en administratiekantoren geregeld aan. Maar tegelijkertijd vinden veel kantoren het fijn als die software is verbonden. Om dit te bereiken, hebben we de Visma Connected Experience voor accountants opgezet.
In de visiepaper lees je alles over:

  • Trends in de accountancymarkt
  • Visma’s visie op en aanpak voor de accountantsbranche
  • Security als pijler in softwareontwikkeling
  • Kansen voor nieuwe dienstverlening

Download de visiepaper 

 

 

Ervaringen met de Visma Connected Experience voor accountants

Bij de Visma Connected Experience voor accountants zijn softwarepakketten die je gebruikt verbonden.
Hoe dat in de praktijk werkt en wat de ervaringen zijn, lees je in onderstaande verhalen.

Schermafbeelding 2021-11-16 om 17.36.29.png

Persoonlijk én geautomatiseerd werken: hoe gaat dat samen?

“Wanneer je processen aanpakt die je kunt automatiseren, kun je je mensen nóg beter inzetten. Daar draait het in de accountancy altijd om: om mensen.”

Lees de aanpak van Tamek

MKB Accountants Nederveen

Zo stuurt MKB Accountants Nederveen rijopleidingen de juiste richting op

Persoonlijke aandacht en automatisering blijkt een gouden combinatie.


Lees hoe MKB Accountants Nederveen begeleidt

 

tacobell -AVM - 390x225-2.jpg

Hoe ENTRPNR de groei van Taco Bell in Nederland ondersteunt

Een succesverhaal. Zo noemt Steven Lagerwij, eigenaar van ENTRPNR, zijn samenwerking met Taco Bell.

Ontdek het geheim achter het succes

Blogs over de Visma Connected Experience voor accountants

Zo wordt de jaarafsluiting een makkelijke klus

in Accountancy

De jaarafsluiting staat voor de deur. Voor veel accountants een tijdrovende klus. Door gebruik te maken van slimme boekhoudsoftware en een handige checklist kom je deze periode soepel door.

A group of friends looking at their phones

Wat verandert er op jouw loonstrook in 2023?

in Accountancy

2023 is bijna in zicht en dat betekent dat er weer veel veranderingen gaan plaatsvinden, ook op jouw loonstrook. Ben je benieuwd welke plannen het kabinet wil gaan doorvoeren in 2023? Visma Nmbrs legt uit hoe jouw loonstrook er volgend jaar uit komt te zien.

Man writes on transparent board

De 5 belangrijkste ontwikkelingen in de accountancysector

in Accountancy

De accountancybranche is volop in beweging. Wet- en regelgeving neemt toe, er is krapte op de arbeidsmarkt en ICT-ontwikkelingen staan niet stil. Door technologische veranderingen verschuift de rol van de accountant van boekhouder naar die van trusted advisor. Ook zorgt de digitalisering ervoor dat het traditionele verdienmodel onder druk komt te staan. Als accountantskantoor kun je deze ontwikkelingen zien als risico’s óf als kansen. In dit blog nemen we je mee in de 5 belangrijkste ontwikkelingen binnen de accountancysector en hoe je hier als accountant mee kunt omgaan.

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie bedienen Cash, Comandi, DizzyData, Nmbrs, PinkWeb, Radar360, Visionplanner, Visma Software en Yuki samen de accountancy en erpmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. Samen zijn we één team en ondersteunen we accountants- en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

 

 

VismaConnectedExperience_bedrijven_animatie_videotijdlijn_template_04-2.gif

De Visma Connected Experience voor accountants bestaat uit:

Werk jij al met software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Vraag een adviesgesprek aan

 

 

Visma_Connected_Experience_Logo-variant2_RGB.png

  Onze bedrijven:  
     
  AdminPulse  
  Visma | Cash  
  Visma | DizzyData  
  Visma | PinkWeb  
  Visma | Nmbrs  
  Outstanding24  
  Radar360  
  Visionplanner  
  Visma eAccounting Accountancy  
  Visma | Yuki