Accountants

De Visma connected experience: ontdek onze oplossingen

Technology is here to stay.

De ontwikkelingen op technologisch gebied gaan steeds verder en sneller. Klanten verwachten dat hun accountant of administratiekantoor daarin meebeweegt. Daardoor verandert ook deze rol.

 

 

HR & Salaris Financiƫle administratie Rapportage & analyse Klantenportaal Samenstellen Jaarrekening Scan en Herken

Ontdek de software oplossingen voor accountants

HRM & Salaris oplossing voor accountants

HRM & Salaris

Van oudsher voeren werkgevers hun salarisadministratie vooral om te voldoen aan de verplichtingen rondom het inhouden en afdragen van loonheffing. Tegenwoordig is die focus niet meer voldoende. Prioriteiten liggen op andere terreinen. Hierdoor stijgen de verwachtingen van de dienstverlening en wordt er meer samenwerking verwacht. In deze complexere realiteit is het belangrijk dat processen efficiënt ingericht worden. Door te werken met een goed uitgerust personeelssysteem waarin de (salaris)administratieve processen direct gekoppeld zijn aan de HR-processen kan de accountant of het administratiekantoor het verschil maken en zo een service bieden, die je van een expert mag verwachten!

Meer over HRM & Salaris

Financiële administratie software oplossingen | Accountants

Financiële administratie

Expertise is de kerncompetentie van een accountant. Om tijd te hebben om deze expertise in te zetten, ben je afhankelijk van tools en systemen.

Dankzij geautomatiseerde financiële processen heb je als accountant meer tijd om jouw klanten te helpen bij het runnen en groeien van hun bedrijf.

Wanneer het voor jou gemakkelijk is om klanten te monitoren, kan jij je concentreren op het zijn van een goede adviseur.

Verschillende accountants hebben verschillende behoeften. Daarom biedt Visma keuzevrijheid met een breed portfolio aan oplossingen.

Meer over Financiële administratie

klantenportaal voor accountantskantoren

Klantenportaal 


Een klantenportaal of online samenwerkingsplatform ondersteunt je bij het optimaliseren van werkprocessen en de communicatie met je cliënten en uitvragende partijen.

Client Online van PinkWeb maakt het leven van ondernemers en toekomstgerichte accountants makkelijker door veilig, op de meest efficiënte manier samenwerken mogelijk te maken.

Meer over klantenportaal

Rapportage & AI predictive analysis | Accountants

Rapportage & AI predictive analysis

Managementrapportage stimuleren betere beslissingen en bedrijfsprestaties door actief gebruik van data en dashboards middels predictive analysis. Dit is cruciaal voor jou als accountant of administratiekantoor om jouw bedrijf te verbeteren en daarnaast ook om je klanten te begeleiden bij het verbeteren van hun bedrijf.

Meer over Rapportage & analyse

Jaarrekening Opstellen | Accountantskantoren

Jaarrekening Opstellen

De jaarrekening is dé basis voor het voeren van een betrouwbare financiële bedrijfsvoering.

Dankzij de rol van de accountant in het opstellen van de jaarrekening kan een bedrijf aantonen dat ze voldoen aan de financiële wet- en regelgeving en daarmee een betrouwbare business partner zijn.

Jaarrekeningen opstellen in Visionplanner is efficiënt waar het kan en uitgebreid waar het moet. Je maakt in een handomdraai een verantwoord samensteldossier en produceert jaarrekeningen in pdf, een online presentatie en in SBR. Alles uiteraard in overeenstemming met geldende regelgeving. Met de interactieve (jaarrekening) dashboards vertel je de ondernemer hoe zijn bedrijf ervoor staat, onafhankelijk van het boekhoudsysteem.

Meer over Opstellen Jaarrekening

Scan en herken | Accountants

Scan en herken

Scan en Herken is software die informatie op facturen en bonnen uitleest en verwerkt in je boekhoudpakket. Met Scan en herken kan de accountant zijn facturen makkelijker verwerken. Hiermee verhoogt het accountantskantoor zijn efficiëntie. Zo heeft de accountant meer tijd voor het adviseren van zijn klanten.

DizzyData is hét zelflerende online platform voor factuurherkenning, factuur autorisatie en e-facturatie. DizzyData is gekoppeld met de bekende boekhoudpakketten, zodat je via één centraal platform controle houdt over je factuurstromen. Ons doel is de administratieve handelingen zoveel mogelijk te automatiseren. Daardoor kan de accountant zich volledig richten op toekomstgericht advies om ondernemers nog succesvoller te maken.

Meer over Scan en herken

 

RADAR360

RADAR360 biedt naast een CRM-applicatie ook de practice management functionaliteiten zoals, document management, tijdregistratie en facturatie. RADAR is daarmee uitgegroeid tot een cloudplatform dat de moderne accountant de 360 graden inzichten biedt die nodig zijn om de klant optimaal te kunnen helpen.

Meer over RADAR360

Wat maakt ons uniek?

 

 

De Visma-familie voor accountants

De Visma Connected Experience voor accountants wordt vertegenwoordigd door de volgende leden van de Visma-familie:

dizzydata-logo-grijs.png

nmbrs-logo-grijs.png

comandi-logo-grijs.png

Cash logo: software voor accountants

visma-logo-grijs.png

client-online-logo-grijs.png

visionplanner-logo-grijs.png

yuki-logo-grijs.png

radar360_logo