Everything is better connected

Met de Connected Experience voor accountants werken innovatieve Visma-bedrijven samen aan een compleet toekomstbestendig ecosysteem voor de accountancysector. De beste innovatieve cloudoplossingen ondersteunen alle werkzaamheden binnen het moderne accountants- en administratiekantoor. Op basis van 30 jaar ervaring met automatisering van de accountancysector en diepgaande kennis van nieuwste technologieën vertalen we techniek naar tools die helpen de relatie met je klanten te verbeteren. Zo creëren we vooruitgang.

Vertel mij meer over de Connected Experience 

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

Met de Visma Connected Experience voor accountants:

1CE-shutterstock_1694217487bg-min.jpg

Heb je keuzevrijheid in cloud software

De Visma Connected Experience voor accountants bestaat uit een breed assortiment ijzersterke, prettig werkende software. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen

1shutterstock_1348347071-min-min.jpg

Krijg je een partner voor innovatie

Doordat we deel uitmaken van een internationale organisatie, bouwen we state-of-the-art kennis op van technische ontwikkelingen als Artificial Intelligence, Robotics en Cybersecurity. Die vertalen door naar directe waarde voor jou en je klanten.

1shutterstock_763644172-min.jpg

Creëer je meerwaarde voor je klanten

Onze cloud oplossingen werken naadloos met elkaar samen. Met één inlogcode heb je toegang tot alle applicaties. Daartussen vindt realtime en veilige uitwisseling van gegevens plaats. Zo ontstaat een goede basis om waardevolle inzichten te genereren die van meerwaarde zijn in het advies naar je klanten.

 

Het Visma Connected Experience voor accountants event
 

Je voorraad icetea gekoppeld aan de
weersverwachting.

Everything is better connected

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?     

Vraag een adviesgesprek aan ➡

 


terrace.jpg

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie bedienen Cash, Comandi, DizzyData, Nmbrs, PinkWeb, Radar360, Visionplanner, Visma Software en Yuki samen de accountancy en erpmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloudsoftware. Samen zijn we één team en ondersteunen we accountants- en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

 

 

Keuzevrijheid.gif

De Visma Connected Experience voor accountants bestaat uit:

 

Werk jij al met software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Vraag een adviesgesprek aan