Everything is
better connected

 

Al je business-software
met elkaar verbonden.

De Nederlandse Visma-familie wordt gevormd door bedrijven die door hun ondernemersgeest en innovativiteit unieke oplossingen bieden binnen hun expertisegebied. Wij geloven in keuzevrijheid. Jij kan die oplossingen kiezen die het beste bij jou en je klanten passen. Wij zorgen ervoor dat deze oplossingen naadloos met elkaar samenwerken en dat data realtime uitgewisseld kan worden. 

Vraag een adviesgesprek aan 

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBkopie.png

Technology is here to stay

 

 

De ontwikkelingen op technologisch gebied gaan steeds verder en sneller. Klanten verwachten dat hun accountant of administratiekantoor daarin meebeweegt. Daardoor verandert ook deze rol.

Coach je klanten naar succes

 

Taken als de boekhouding, belastingaangifte en de jaarrekening blijven belangrijk. Daarnaast verwacht de klant vooruitkijken en proactief adviseren van zijn accountant of administratiekantoor. Hij wil meer inzicht, gerichte service en advies op een door hem bepaald moment. Je bent dus naast accountant steeds meer een coach of adviseur voor je klant.  

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Wij zijn ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we accountants en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

Met onze lokale expertise, ondernemersgeest en toewijding aan een lange termijn partnerschap kunnen wij accountants de ‘Visma Connected Experience’ bieden. Daarmee is Visma een business partner met keuzevrijheid.

Meerwaarde creëren

 

 

De waarde van deze samenwerking vertalen we door naar onze klanten. Je kiest zelf de beste software voor jouw processen én profiteert van de onderlinge verbondenheid van deze systemen. Wij zorgen ervoor dat jouw oplossingen naadloos met elkaar samenwerken en dat data realtime uitgewisseld wordt. Daardoor heb je op elk moment sneller en beter inzicht en kun je klanten meerwaarde bieden. Dát is de Visma Connected Experience voor Accountants!

 

Je voorraad icetea gekoppeld aan de weersverwachting.

Everything is better connected

 

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?      Vraag een adviesgesprek aan ➡

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie beslaan Cash, Comandi, DizzyData, Visma | PinkWeb, Nmbrs, Radar360, Visionplanner, Visma Software en Visma | Yuki samen de accountancy- en Erp-martkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we accountants- en administratiekantoren bij het optimaal benutten van hun menselijke en technologisch potentieel. 

SELECTEER EEN ONDERDEEL

 

Werk jij al met software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Neem contact op  ➡