Wij creëren briljante manieren om te werken

Visma bouwt bedrijfskritische software die ondernemers, bedrijven en samenlevingen helpt groeien en bloeien.

Visma is koploper in bedrijfssoftware en digitale oplossingen. Dagelijks helpen we miljoenen gebruikers.

180+

Bedrijven

1.9M+

Klanten

24.4M+

(e)Facturen per maand

11.4M+

Loonstroken per maand

Wij maken bedrijven toekomstbestendig

Hoe wij unieke waarde leveren aan onze markten

Meer dan 1,7 miljoen klanten in Scandinavië, de Benelux, Centraal- en Oost-Europa en Latijns-Amerika delen onze passie om vooruitgang te boeken.

Lokale mensen die toonaangevende producten bouwen

Visma is geen monoliet, maar een familie van bedrijven die zich 100% richten op lokale markten. Met betrokken mensen, producten en klantervaring van wereldklasse leveren wij in overeenstemming met de regels en voorschriften van elke markt.

Continu nieuwe innovatie

Experimenteren zit in ons DNA. Onze autonome teams gebruiken agile methoden die ons helpen innovaties te versnellen en de meest succesvolle ideeën voor onze klanten op te schalen.

Wij kennen bedrijfssoftware

Financieel management

Ongeacht je omvang of branche, ons aanbod omvat alles. Van facturering en financiële rapportage tot aankopen en cashflowbeheer.

HRM en salarisadministratie

Zowel werkgevers als werknemers kunnen alle noodzakelijke HRM- en salarisprocessen eenvoudig beheren via gebruiksvriendelijke apps die de verschillende processen stroomlijnen en op kwaliteit controleren.

ERP en business management

We voorzien zelfs in de meest complexe bedrijfsbehoeften met alles-in-één ERP's, verticale oplossingen en flexibele API's.

Digitale oplossingen voor de publieke sector

Wij bieden gestandaardiseerde software waarmee je het publiek efficiënter kunt bedienen, waardoor betere processen en weloverwogen beslissingen worden gegarandeerd.

eBook 

Producten bouwen waar gebruikers en ontwikkelaars dol op zijn

We hebben onze inzichten uit Europa’s grootste netwerk van SaaS-bedrijven gecombineerd om de drijfveren van een succesvol softwareproduct te identificeren.

Slepen