Trotse sponsor van
Team Visma | Lease a Bike


We zijn enthousiast over het volgende hoofdstuk als eerste naamsponsor van de beste wielerploeg ter wereld.

Wij zorgen ervoor dat de wielen draaien

Met trots bouwen wij voort op ons gezamenlijke succes van de afgelopen vijf jaar, nu als hoofdsponsor van Team Visma | Lease a Bike. Het team behoort tot de beste ter wereld en heeft een indrukwekkende erelijst, waaronder talloze wieleroverwinningen en kampioenschappen.

Visma en Team Visma | Lease a Bike worden gedreven door hetzelfde doel: samen winnen, maar ook anderen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Onze sponsoring van Team Visma | Lease a Bike is een grote trots onder onze medewerkers. Het bevordert een actieve levensstijl, inspireert tot een positieve houding, moedigt teamwerk aan en helpt ook de merkbekendheid en betrokkenheid van Visma in zowel nieuwe als bestaande markten op te bouwen.

VIP Event
Ronde van Vlaanderen

Bekijk de video

Koplopers in bedrijfssoftware

Niet alle overwinningen gebeuren op de Champs-Élysées

Wij zijn trots dat we de beste wielerploegen ter wereld naar de top mogen helpen. Maar wij doen veel meer dan dat. Visma maakt software die de saaie routinetaken oplost en mensen en bedrijven helpt tijd te besparen, zodat ze zich kunnen concentreren op alles wat naar het werk of het runnen van een bedrijf leuk maakt.

Wij zijn altijd op zoek naar meer getalenteerde collega’s die ook enthousiast zijn over het verschil dat wij met nieuwe technologie kunnen maken.

Volg Visma Nederland

Slepen