Wie wij zijn

Over ons

Meer dan 25 jaar software-innovatie heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn: een puur softwarebedrijf dat wereldwijde behoeften bedient.
Wat wij doen

Verbonden door software
– gedreven door mensen

Wij ontwikkelen en leveren software aan ondernemers, middelgrote en grote ondernemingen en de publieke sector, met als doel het verbeteren van de werkervaring van miljoenen mensen wereldwijd. Onze software vereenvoudigt en automatiseert complexe en handmatige werkprocessen, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring.

Visma is een verzameling ondernemende bedrijven, elk met hun eigen start-up mentaliteit, persoonlijkheid en leiderschap. Al onze bedrijven beschikken over bedrijfsautonomie en go-to-market-vrijheid – een belangrijk ingrediënt voor onze groei.

Onze missie

Geef mensen meer mogelijkheden door complexe processen te vereenvoudigen en te automatiseren

Onze visie

De samenleving vooruit helpen met technologie en software

Hoe wij goeien

Wij kopen briljante bedrijven

Vanaf onze begindagen in 1996 hebben we ons als één Noors bedrijf met iets meer dan 300 werknemers ontwikkeld tot een van de toonaangevende softwarebedrijven van Europa. Hoe? Door voortdurend op zoek te zijn naar unieke ondernemers en bedrijven.

Nu nieuwe bedrijven bijna wekelijks hun krachten met ons bundelen, kunnen we nieuwe markten versterken en samen software-innovatie naar nieuwe hoogten tillen.

Visma in Nederland

48

Bedrijven

3.626

Medewerkers

345K+

Klanten

75+

Producten

"Visma zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties kunnen groeien en bloeien. We zullen onze expansie in bestaande en nieuwe markten voortzetten om tegemoet te komen aan de voortdurend toenemende vraag naar flexibele, efficiënte en veilige cloudoplossingen."

Merete Hverven, CEO Visma

Onze Group Management, bestuurders en eigenaren

Het verhaal van Visma en onze 250+ locaties

Waar komt de naam Visma eigenlijk vandaan? Dit en meer informtie vind je op Visma.com. Hier kunt u ook een kijkje nemen in onze vele locaties in Europa en Latijns-Amerika.

Duurzaamheid

Bekijk hoe wij de uitdagingen in onze sector aanpakken

Slepen