Verbeterde automatisering voor ondernemers

Automatisering zit in de code van onze producten

Bij Visma innoveren we voortdurend om het leven van mensen beter te maken.

Maak tijd vrij om je bedrijf te ontwikkelen en de beste basis voor jouw toekomst te creëren

Bij Visma willen we ondernemers helpen tijd te besparen, meer inzichten te krijgen en hun bedrijf te verbeteren. Onze maatstaf voor succes? Wanneer onze klanten onze producten graag gebruiken. Hieronder vind je enkele voorbeelden van automatisering in onze software.

Automatisering

Datastromen en APIs

Een voorwaarde voor automatisering is de mogelijkheid om gegevensstromen uit verschillende software te verwerken, en hier fungeren API's als bruggen en maken de uitwisseling van gegevens mogelijk. Het is deze gegevensintegratie die ervoor zorgt dat software met elkaar kan praten en jouw systemen kan bijwerken, waardoor jij uren aan typen bespaart. Simpelweg omdat gegevens automatisch van de ene software naar de andere worden geregistreerd.

Aangedreven door automatisering

Om jouw werk efficiënter te maken, verhogen we voortdurend het automatiseringsniveau in onze software en brengen we nieuwe oplossingen op de markt.

Voor boekhouding

Maak een einde aan het handmatige werk met intelligente automatisering die voor jou een up-to-date boekhouding creëert en helpt bij de dagelijkse routines.

Voor accountantskantoren

Bespaar tijd met functies waarmee je jouw klanten en dagelijkse werk kunt organiseren. Bekijk de taken die je hebt om te reageren en de automatisering regelt de rest.

Voor salarisadministratie

Gebruik geautomatiseerde cheques en functies zodat werknemers het juiste bedrag en precies op tijd betaald krijgen.

Slimme bankoplossingen

De toekomst van boekhouden is hier. Ingebouwde bedrijfsbankrekeningen en betaalkaarten verminderen de wrijving en elimineren fouten, terwijl alles op één plek blijft.

100% geautomatiseerd

Zorg ervoor dat alles automatisch wordt gesynchroniseerd wanneer jij of jouw klanten betalen. Geen boekingsfouten of handmatig werk.

Controle en traceerbaarheid

Volg en match snel en eenvoudig transacties tussen jouw bankrekeningen en boekhoudsoftware en controleer of alle inkomsten en uitgaven correct zijn geboekt of dat er afwijkingen zijn die je moet oplossen.

Snel en eenvoudig boekhouden

Verminder de tijd die je normaal gesproken besteedt aan het handmatig boeken en afstemmen van banktransacties. Je hoeft geen bankafschriften meer te downloaden of handmatig in jouw boekhoudsoftware te importeren. Het gebeurt allemaal automatisch.

Haal sneller geld binnen

Zet jouw geld sneller aan het werk. We brengen regelmatig nieuwe functionaliteiten uit, zodat ondernemers snel en veilig aan hun geld komen.

Cashflowvoorspelling

Zorg voor liquiditeit en een positieve cashflow. Met de cashflowtool weet je wanneer het optimaal is om het geld binnen te halen.

Geautomatiseerde herinneringen

Grijp de kans voor automatisering van jouw facturatieproces. Ontvang herinneringen en notities automatisch, maar op jouw gecontroleerde manier.

Online betalingen

Verzamel betalingen en maak het kopen bij jou eenvoudig. Alle functies die je nodig hebt voor een naadloze ervaring bij online betalingen.

Ontdek meer manieren waarop we ondernemers helpen

Leer meer over onze cloudboekhoudoplossingen

Slepen