Yuki is better connected

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Met Yuki kies je niet zomaar een boekhoudplatform, je kiest voor een partner, jouw extra medewerker. Zo heb jij de digitale tools die je de ruimte en tijd bieden om je eigen expertise optimaal in te kunnen zetten. Wij zorgen met slimme alerts en inzichten ervoor dat de boekhouding van de ondernemer altijd volledig, kloppend en up-to-date is. Ook zie je via de management tools in onze software direct of je als kantoor winstgevend bent, en of de ene klant bijvoorbeeld veel meer tijd (en dus geld) kost dan de andere. Met Yuki weet je precies welke vragen je moet stellen en waar je op moet sturen, zodat je klanten voortaan een unieke blik op de toekomst geeft.

 

Over Yuki

We geloven namelijk dat het anders kan, beter kan. Makkelijker, maar ook leuker. Door accountants in staat te stellen maximaal succes te behalen. Zodat zij op hun beurt klanten kunnen helpen werelddeals te sluiten.

Met Yuki werken accountants en ondernemers samen aan succes. Zo geven we kleur aan de wereld van accountancy. Bekijk hier een korte introductie van de vele mogelijkheden die het Yuki platform biedt.

Lees meer over Yuki 

 

 

 

Get connected with the
Connected Experience

Succes staat nooit op zichzelf. Het hangt niet af van maar één ding.
Succes ontstaat vanuit de combinaties die we maken.
Door te verbinden en samen te voegen ontstaan nieuwe mogelijkheden.
Zo creëren we vooruitgang. Everything is better connected.

 

 


Benieuwd wat Yuki 
voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact met ons op.

 

Accountants Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

* Verplichte velden