Organisation

eServiceware grote winnaar Visma Partner Awards

Ook About Software en Brincr vallen in de prijzenDonderdag 6 februari vond de uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. Dit werd groots gevierd met een gala vol entertainment. Absolute winnaar van de avond was eServiceware. Deze Rotterdamse partner won zowel de Partner van het jaar Award, als de awards voor Accountmanager en Consultant van het jaar.

Ook About Software en Brincr vallen in de prijzen

Amsterdam - 7 februari 2020 

Donderdag 6 februari vond de uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. Dit werd groots gevierd met een gala vol entertainment. Absolute winnaar van de avond was eServiceware. Deze Rotterdamse partner won niet alleen de hoofdprijs, de Partner van het jaar Award, maar nam ook de awards voor Accountmanager en Consultant van het jaar mee naar huis. Deze werden respectievelijk door Jos van Willegen en Rob Mutsaers gewonnen. About Software werd zowel beloond met de award voor Customer success partner van het jaar als die voor Visma.net ERP-partner van het jaar. Brincr ontving de award voor ISV-partner van het jaar.

‘Visma groeit hard in Nederland. We hebben nu meer mogelijkheden dan ooit om samen met de Visma-partners echt mooie dingen te gaan doen. Deze avond dient vooral om deze partners te bedanken voor hun inzet. Met sommige hebben we een jarenlange relatie en daar zijn we trots op. En met andere is de relatie nog pril maar veelbelovend. Verder zie ik dit als een gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, te verkennen hoe we nog beter kunnen samenwerken en vooral om ons gezamenlijk succes te vieren!’, zo opende Richard Scheper, Managing Director Visma Software, de avond.

Koers naar de cloud

De award voor de Visma-partner van het jaar, de hoofdprijs van de avond, ging naar eServiceware. Deze partner is flink gegroeid in inkoopvolume en realiseerde het afgelopen jaar ook een aanzienlijke groei in huur en clouddiensten. eServiceware heeft een aantal jaar geleden een koers ingezet naar de cloud terwijl zij voor de on-premises-klanten ook een hybride oplossing bieden, zo luidde het juryrapport.

Hoge klanttevredenheid

Alle drie de genomineerden in de categorie Customer success partner van het jaar waren goede kanshebbers, maar de award ging uiteindelijk naar About Software. Deze partner tilt klanten naar een hoger niveau en heeft focus op specifieke klantgroepen. Daarnaast zorgt About Software voor een hoge klanttevredenheid onder Visma.net ERP-klanten.

De award voor de Visma.net ERP-partner van het jaar werd ook door About Software in de wacht gesleept. Deze partner is gefocust bezig met deze cloudsoftware en dat betaalt zich uit.

Kennis en ervaring

Jos van Willegen (eServiceware) werd uitgeroepen tot Consultant van het jaar. Dit is vooral te danken aan zijn uitgebreide kennis en opgebouwde ervaring. Jos draagt verder regelmatig praktijkcases aan en werkt zo mee aan de inhoudelijke verbetering van Visma.net ERP. Ook is hij zeer actief op de Visma.net-community, het infokanaal voor Visma.net-klanten, waar hij vragen over de software beantwoordt en tips geeft.

Accountmanager van het jaar

De award voor Accountmanager van het jaar ging naar Rob Mutsaers (eServiceware). Ook hij is heel actief op de Visma.net-community. Daarnaast spant hij zich in om nieuwe samenwerkingen op te starten en het Visma-ecosysteem uit te breiden. Rob is een zeer gedreven accountmanager die geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

Complete oplossing

Brincr, leverancier van software voor (groot)handelsbedrijven, werd ISV-partner van het jaar. Door de integratie van de oplossing van Brincr met boekhoudsoftware Visma eAccounting, lopen de boekhouding en de administratie van groothandelsprocessen naadloos in elkaar over. Met name de complementaire functionele aanvulling en de vele klanten die zich in hoog tempo voor de combinatie aanmelden hebben geleid tot het winnen van de award door Brincr.

Meer informatie: Visma - Anita Loman, PR & Communicatiemanager, tel. 06 511 48 195

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland