Organisation

Jumbo maakt online bestellen voor zakelijke klanten makkelijker door geavanceerde koppeling met Spend Cloud van Visma ProActive

Visma | ProActive en Jumbo Supermarkten hebben een geavanceerde koppeling gemaakt tussen de webshop van Jumbo en Spend Cloud. Organisaties die met dit inkoopsysteem werken kunnen nu ook bestellingen wijzigen. De administratieve afhandeling verloopt vervolgens automatisch.

Visma | ProActive en Jumbo Supermarkten hebben een geavanceerde koppeling gemaakt tussen de webshop van Jumbo en Spend Cloud. Organisaties die met dit inkoopsysteem werken kunnen nu ook bestellingen wijzigen. De administratieve afhandeling verloopt vervolgens automatisch. Dat vermindert de administratieve lasten aanzienlijk aangezien wijzigingen in bestellingen voorheen buiten de Spend Cloud verliepen. Dat leidde tot extra facturen die vervolgens handmatig moesten worden verwerkt.

Volledig automatisch Jumbo facturen verwerken

De verbeterde koppeling zorgt voor meer gebruiksgemak én een versoepeling van factuurverwerkingsprocessen. Deze geavanceerde koppeling zorgt ervoor dat zowel de klant als de leverancier bestaande bestellingen kunnen wijzigen. Zo kan Jumbo bijvoorbeeld bestellingen updaten als er een vervangend product moet worden geleverd. Dankzij de real-time geupdatete data in de Spend Cloud, worden facturen daarna volledig automatisch verwerkt. Als resultaat krijg je hierdoor meer flexibiliteit, minder handmatig werk en dus de beste ervaring. Je bespaart tijd en kosten.

Gebaseerd op wensen van gebruikers en advies van partner Intrakoop

Zowel Jumbo als Visma | ProActive hechten veel waarde aan het verbeteren van hun dienstverlening. Visma | ProActive verzamelt feedback van Spend Cloud gebruikers op diverse manieren. Denk hierbij aan interviews met klanten, klanttevredenheidsvragenlijsten en de Spend Cloud Portal waar klanten wensen en ideeën kunnen indienen. Ook de geavanceerde koppeling is ontstaan vanuit gesprekken met klanten (én advies van zorgpartner Intrakoop!). Specifiek voor medewerkers in die niet op kantoor werken, zoals zorgmedewerkers, is de geavanceerde webshopkoppeling een uitkomst. Met deze efficiënte en eenvoudige manier van bestellen, gaan ze veel werk besparen.

José van Boeckel, product owner bij Visma | ProActive: "Het is mooi dat we samen met onze partners Jumbo en Intrakoop onze gezamenlijke klanten echt verder kunnen helpen en hiermee medewerkers ontlasten van tijdrovende administratieve taken. Zo'n koppeling kunnen opzetten is echt een teamprestatie."

Voor meer informatie over innovaties in de Spend Cloud en vorderingen van de geavanceerde koppeling met Jumbo, kijk op de website van Visma | ProActive.

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland

Slepen