Organisation

Visma breidt Connected Experience voor Accountants strategisch uit

Visma breidt Connected Experience voor Accountants strategisch uit met overname RADAR software

Den Haag - Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt de #1 Cloud CRM voor accountancy RADAR software over. Visma’s portfolio voor de Nederlandse accountancy- en ERP-markt is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De complementaire capaciteiten van de verschillende Visma bedrijven maken samen de Visma Connected Experience voor Accountants mogelijk, opgebouwd uit het meest complete ecosysteem van moderne en leidende cloud oplossingen voor accountants.

RADAR software werd in 2000 opgericht als CRM-applicatie. 20 jaar later is RADAR niet meer weg te denken uit de accountancybranche en uitgegroeid tot de #1 Cloud CRM voor accountancy. Wat begon als CRM-applicatie is met de toevoeging van document management, urenregistratie en facturatie-module uitgegroeid tot een cloud platform dat de moderne accountant de 360 graden inzichten biedt die nodig zijn in de accountancy.Inmiddels werken ruim 650 administratie- en accountantskantoren met RADAR software.

“RADAR software werkt al jaren als best-of-breed oplossing. We zijn gewend om samen te werken met partners binnen de branche. Nu wij toetreden tot de Visma familie, zie ik daar veel kansen om de samenwerking nóg beter te maken. Zeker omdat wij ons gezamenlijke doel nu verder kunnen uitbouwen: mooie, veilige en rijke applicaties ontwikkelen voor onze klanten,” aldus Brigitte Buntinx, directeur RADAR Software.

John Reynders, Country Director Visma Benelux: “Alle Visma bedrijven bieden stuk voor stuk cloud oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van een organisatie. RADAR is de cloud leider in CRM voor accountants en we zijn dan ook enorm verheugd dat RADAR software ervoor kiest om onderdeel te worden van onze snel groeiende Visma-familie. Onlangs presenteerde Visma de Visma Connected Experience voor Accountants, waarbij de voordelen van een totaaloplossing én best-of-breed samenkomen voor de eindgebruiker. Hiermee is Visma een business partner met keuzevrijheid en realiseren we een vliegwiel van waardecreatie voor onze klanten. De toevoeging van RADAR aan ons accountancy portfolio betekent dat we onze klanten nog meer waarde kunnen bieden en tegelijkertijd is dit weer een volgende stap in het aanbieden van het meest complete en innovatieve accountancy cloud-ecosysteem in de Benelux.”

RADAR software zet de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. De organisatie zal als onderdeel van de Visma-familie samenwerken met de andere Visma-bedrijven in het accountancy-ecosysteem. Informatie wordt zodoende makkelijker uitgewisseld waardoor Visma-klanten nog meer voordeel uit hun software halen. Brigitte Buntinx en Harrie van den Bersselaar blijven aan als Managing Directors. Er zijn geen managementwijzigingen met deze overname gemoeid.

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland

Slepen