Organisation

Visma CASH heeft een nieuwe Managing Director: maak kennis met John Dijns

Per 01 februari 2022 is John Dijns benoemd tot de nieuwe Managing Director van Visma CASH en volgt hierin Robert Mijnsbergen op die na bijna 13 jaar het stokje overdraagt.

Per 01 februari 2022 is John Dijns benoemd tot de nieuwe Managing Director van Visma CASH en volgt hierin Robert Mijnsbergen op die na bijna 13 jaar het stokje overdraagt.

John heeft meer dan 15 jaar Cloud-, Accountancy- en Payroll ervaring bij verschillende grote ERP spelers binnen de softwaremarkt en is ruim een jaar geleden bij Visma CASH binnengekomen om deze leiderschaps overgang mogelijk te maken. John heeft de mooie taak gekregen om de rijke historie, het lange bestaan en het innovatieve DNA van Visma CASH te bewaren en de weg naar de ambitieuze toekomst vorm te geven.

“Visma CASH biedt een full-suite oplossing waarmee het al ruim 35 jaar duizenden klanten voorziet van ERP- en salarissoftware met de nieuwste technologieën. Visma CASH was één van de eerste met een cloudoplossing voor boekhouding en onlangs de eerste die met PSD2 rechtstreeks betalen vanuit de boekhouding mogelijk maakt. Deze vooruitstrevendheid en het enthousiaste van het Visma CASH team zijn de basis voor een mooie toekomst met de persoonlijke service en betrokkenheid die klanten van ons gewend zijn. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst samen met onze teamleden en klanten,” aldus John Dijns, managing director Visma CASH.

Robert Mijnsbergen, vertrekkende managing director Visma CASH: “Het afgelopen jaar is John Dijns ingewerkt om het leiderschap van mij over te nemen. Ik heb John leren kennen als iemand die samenwerken, innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en ben er van overtuigd dat John Dijns Visma CASH in de komende jaren verder kan brengen. Ik draag het stokje met een gerust hart over, wetende dat de toekomst van onze medewerkers en klanten veilig is bij John”.

John Reynders, area director Visma Benelux: “Ontwikkeling van mensen staat hoog in het vaandel bij Visma. Ik ben trots op de mogelijkheden die we mensen kunnen bieden in hun carrière om te blijven leren en ontwikkelen binnen de Visma familie. Zo ook deze transitie van Robert Mijnsbergen naar John Dijns. De brede Visma expertise in combinatie met de ervaring en enthousiasme van John Dijns zijn de juiste ingrediënten voor verdere groei en ik wens John veel succes in zijn nieuwe rol.”

John Dijns gaat met zijn team en Visma verder bouwen aan een innovatieve toekomst voor de klanten van vandaag en overmorgen. Als betrouwbare partner van onze klanten blijven we brede oplossing bieden voor de meest innovatie bedrijven en de bedrijven op weg hier naar toe.

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland

Slepen