Organisation

Visma Partner Awards 2020 uitgereikt

Donderdag 11 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards via een live televisieuitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam.

eServiceware prolongeert titel, Databas valt 3 x in de prijzen

Amsterdam, 12 februari 2021

Donderdag 11 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards via een live televisieuitzending vanuit studio Desmet in Amsterdam. De titel Partner van het jaar werd geprolongeerd door eServiceware uit Rotterdam, die ook de award voor Visma.net ERP-Partner van het jaar in de wacht sleepte. Databas viel maar liefst driemaal in de prijzen. Naast de award voor Customer Success Partner van het jaar gingen ook de awards voor Consultant en Accountmanager van het jaar naar resp. Eric Hulshof en Tim Nobel van deze Amsterdamse Visma-partner. ICS-Vertex ontving de award voor ISV-partner van het jaar.

Het event werd online bijgewoond door alle partnerbedrijven en Visma-medewerkers. Host van het event was Ben van der Burg, oud-topschaatser en tegenwoordig onder meer actief als presentator bij BNR Nieuwsradio.

Richard Scheper, Managing Director van Visma Software, opende het event met een terugblik op 2020. ‘We zijn vooral trots op het sterk toegenomen aantal klanten dat met onze cloudoplossingen is gestart, van zzp’ers tot mkb- en grootzakelijke bedrijven en accountantskantoren. Die snelle groei hebben we door onze partners kunnen realiseren. Stuk voor stuk zijn zij specialisten in een bepaalde sector of op een bepaald procesgebied. De combinatie van hun specialisme en kennis en onze flexibele en betrouwbare financiële ‘engines’ levert een geweldige propositie en waarde voor klanten op. Dit event dient dan ook vooral om onze waardering voor al onze partners uit te spreken en om ons gezamenlijk succes te vieren!’ 

Commercial Director Ivo Bodenstaff zette de verdere uitbouw van de koers naar de cloud uiteen en Area Director Benelux John Reynders gaf een update over de groei van Visma in Nederland en de toegevoegde waarde voor klanten van de gebundelde krachten van al deze zusterbedrijven.

Sterke groei voortgezet
De race om de Visma Partner van het jaar Award ging tussen AccountOne, Databas en eServiceware. Laatstgenoemde werd de winnaar, voor het tweede jaar op rij. Deze Visma-partner heeft de verwachtingen voor 2020 meer dan waargemaakt en veel new business gegenereerd, onder meer in de hospitalitybranche en onder online dienstverleners.

Hoge klanttevredenheid
Alledrie de genomineerden in de categorie Customer Success Partner van het jaar, Databas, Arch-IT en eServiceware, waren goede kanshebbers. Bij deze prijs wordt onder meer gekeken naar pNPS, klantloyaliteit en kennisniveau van de consultants. Databas scoorde overall het beste op deze en overige criteria en mocht de award in ontvangst nemen.

Succesvol in de cloud
De genomineerden Arch-IT, Databas en eServiceware zijn allemaal succesvol met cloudsoftware Visma.net ERP. Uitbreiding van het klantenbestand met mooie nieuwe namen en de sterkste groei zorgde ervoor dat eServiceware de award mee naar huis mocht nemen.

Accountmanager van het jaar
Tim Nobel van Databas werd uitgeroepen tot Accountmanager van het jaar. Naast mooie nieuwe implementaties in onder meer de cultuursector veroverde Tim de gele trui tijdens de zogenaamde partnersalesweken en was hij zeer actief op social media en de klantcommunity.

Consultant van het jaar
De derde prijs van de middag voor Databas: de award voor Consultant van het jaar ging naar Eric Hulshof van deze organisatie. Eric werd vooral geroemd om de manier waarop hij klanten echt vooruithelpt, stimuleert tot vernieuwing waar ze hun voordeel mee kunnen doen. Ook werd hij vele malen beloond met kudo’s voor zijn waardevolle bijdragen aan de Visma.net ERP Community.

Complete oplossing
ICS-Vertex werd verkozen tot ISV-partner van het jaar. Deze integratiepartner richt zich op digitalisering van logistieke processen door barcodescanning en verzendlabels en past daarbij de nieuwste technieken toe binnen de API’s van Visma.

Contact: Anita Loman, PR & Communicatiemanager Visma Software, [email protected], 06 51 14 81 95

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland

Slepen