Organisation

Visma Partner Awards uitgereikt - bekende winnaars en nieuwkomers

MD Richard Scheper: 'Het gaat om veel meer dan het verkopen van software

Op woensdag 9 februari vond de jaarlijkse uitreiking plaats van de Visma Partner Awards. Voor de derde keer op rij ging de Partner van het Jaar Award naar eServiceware. Arch-IT won zowel de Customer Success Award als de onderscheiding voor het Project van het Jaar. ISV-Partner van het Jaar werd APiCenter. Individuele prijzen waren er voor Rob Mutsaers van eServiceware en Marvin van der Sprong van About Software. Zij wonnen respectievelijk de Accountmanager en de Consultant van het Jaar Award.

Richard Scheper, Managing Director Visma Software ging dit jaar on tour om, bijgestaan door spectaculaire optredens van de Sign Jugglers, de prijzen persoonlijk te overhandigen en de highlights uit het juryrapport te delen.

Hattrick voor eServiceware
De constante goede prestaties van deze Rotterdamse partner werden voor de derde keer beloond met de Partner van het Jaar Award. Het team heeft veel kennis en is zeer toegewijd en dat betaalt zich uit in zowel klantbehoud als het realiseren van nieuw business. eServiceware heeft de hoogste omzet voor Visma.net behaald in 2021.

Arch-IT twee keer in de prijzen
De Customer Succes Award ging naar Arch-IT. Deze partner investeert veel in de samenwerking met klanten, zowel bij nieuwe trajecten maar ook in de jaren daarna. Dat resulteert in een en lage churn, een hoge klanttevredenheid en klanten die graag als ambassadeur voor Visma.net ERP willen optreden.

De inzending van Arch-IT voor een nieuwe prijs, die voor het Project van het Jaar, werd door een negenkoppige jury beloond met een 8,7. Via een eenvoudig te gebruiken online marktplaats heeft Arch-IT verschillende add-ons centraal beschikbaar gesteld voor gebruikers van Visma.net ERP. Deze zijn snel en eenvoudig te activeren in de software. Voorbeelden van add-ons zijn connectoren voor Excel, PowerBI, Proactive en FuneralView, maar ook een uitbreiding voor auditfile op de Duitse markt is snel te activeren.

ISV-partner van het Jaar
APIcenter is een nieuw initiatief van Visma-integratiepartner Web-Company. In 2021 heeft APIcenter een connector met boekhoudsoftware Visma eAccounting opgeleverd. Deze slimme wizard speelt in op de selfservicebehoefte van kleine ondernemers en maakt het mogelijk in enkele stappen een webshop of crm-systeem te koppelen met Visma eAccounting. Daarnaast is APIcenter de eerste integratiepartner die gebruikmaakt van de nieuwe logistieke API endpoints binnen Visma eAccounting.

Individuele prijzen
Marvin van der Sprong is als eigenaar van About Software al vele jaren actief als consultant voor Visma-software. Hij is altijd bereid voorop te lopen en innovaties en productfeatures snel te omarmen. Zijn uitgebreide kennis deelt hij via klantsessies en door een actieve rol te spelen in de Visma.net-klantcommunity.

De Accountmanager van het Jaar Award ging, evenals twee jaar geleden, naar Rob Mutsaers van eServiceware. Met het hoogste aantal nieuwe contracten en new business in 2021, zijn waardevolle bijdragen bij het bedenken van nieuwe aanpakvormen of het gezamenlijk opzetten van campagnes, levert Rob een belangrijke bijdrage aan het succes van Visma.net ERP.

Meer dan het verkopen van software
‘We zijn trots op de prestaties van al onze partners, groot of klein’, vertelt Richard Scheper. ‘Eigenlijk hebben ze allemaal een award verdiend. Ze hebben allemaal hun eigen specialisme en zijn daarom complementair zodat we generieke maar ook hele specifieke klantgroepen goed kunnen adviseren. Gemene delers zijn er ook, bijvoorbeeld de flexibiliteit, het snel omarmen van nieuwe ontwikkelingen en de ondernemersgeest. Dat maakt dat zij echt goed kunnen meedenken met onze klanten, die immers ook ondernemers zijn, en hen adviseren over de beste oplossing voor hun organisatie. Het gaat om veel meer dan het verkopen van software.’

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland

Slepen