Organisation

Visma Software, Brincr en Consolit bundelen krachten

Uitbreiding portfolio biedt cloud-erp-oplossing voor elk type groothandel

Visma Software, producent en leverancier van ERP-software voor het mkb, de grootzakelijke en de semipublieke sector, introduceert een nieuwe propositie voor groothandels met de combinatie van Brincr Groothandelsoftware en Visma.net Financials. Visma-partner Consolit zal als launching partner deze combinatie vanaf januari 2022 aanbieden.


‘Met Visma.net Logistics voor het hogere segment en de combinatie van boekhoudsoftware Visma eAccounting met Brincr boekten wij eerder al succes in de markt. Door de toevoeging van deze nieuwe combinatie aan ons portfolio kan Visma Software nu iedere groothandel, van klein tot groot, een moderne en toekomstbestendige cloudoplossing bieden’, zegt Ivo Bodenstaff, commercieel directeur Visma Software. Door Visma.net Financials te koppelen met Brincr profiteren groothandels van verregaande automatisering binnen een geïntegreerd systeem. Dat levert hen aanzienlijke tijdbesparing, inzicht en grip op.

De samenwerking is tot stand gekomen vanuit het enthousiasme van betrokken partijen over de suite aan oplossingen, de combinatie van jarenlange ervaring en specialistische kennis van de branche. ‘Wat we gemerkt hebben is dat we ieder vanuit onze eigen kracht een substantiële inbreng hebben in de samenwerking en propositie’, geeft Tom Klein aan, co-directeur en een van de oprichters van Brincr. Chiel den Dunnen, algemeen directeur Consolit, vervolgt: ‘De link is snel gelegd als je dezelfde taal spreekt en vergelijkbare groeiambities hebt.’

Het hele scala aan mogelijkheden kenmerkt zich door een toekomstbestendige, 100% focus op de cloud bij de productontwikkeling.

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland