Pensioen: voor de meeste werknemers is het – na het salaris – de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Met haar pensioensoftware en -dienstverlening ondersteunt Visma kleine, middelgrote en grote pensioenfondsen en -uitvoerders bij het vlekkeloos uitvoeren van de pensioenregeling en bij het voeren van een goede pensioenadministratie.


Bekijk onze pensioenoplossingPensioensoftware van Visma

Visma Idella de specialist voor alles rondom pensioenen. Met ruim 2,5 miljoen gebruikers is Visma Idella de grootste leverancier van pensioenadministratie-oplossingen in Nederland.

Visma Idella logo kleur.png

Klantquotes

 

 

1280px-Achmea_logo.svg.png


“We leveren wekelijks de gegevens aan bij Visma Idella. Elke week weer moeten die berekeningen en uitbetalingen kloppen. Dat blijkt bij Visma Idella in goede handen, want we krijgen geen klachten.De BPO Excasso Dienst van Visma Idella geeft ons grip op onze performance.”

Martin Kroos - Achmea

 

Lees de case study

aegon-logo-vector.svg“Wie zijn hele leven hard gewerkt heeft, moet erop kunnen vertrouwen dat zijn wel verdiende pensioenuitkering goed is berekend en elke maand op tijd op zijn rekening staat. Dat is waar Visma Idella goed in is. We kunnen bij Aegon erop vertrouwen dat dit proces elke maand op dezelfde manier loopt. En dat gaat erg goed!” 

Gerrit Elsinga - Aegon

Lees de case study


79b8a27-382a222.svg


“Gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden kijken op de betaaldag direct of het geld al is overgemaakt. Is dat niet het geval, dan merkt de pensioendesk van TKP dit onmiddellijk. Met de dienstverlening en software van Visma Idella is dat tot op heden niet voorgekomen. Het Pensioen Excasso-proces is voorspelbaar goed!”

Henk Andries - TKP

Lees de case study

Ontdek Visma Idella


Waarom pensioen software van Visma?

  • Maximale grip op alle administratieve processen rondom pensioenopbouw en -uitkering.
  • Deelnemers krijgen de regie over hun eigen financiële toekomst.

  • Altijd up-to-date, volgens de laatste wet- en regelgeving.

  • Klaar voor het nieuwe pensioenstelsel.

  • Vanuit de cloud, dus altijd binnen handbereik – op elk gewenst moment, vanaf elk gewenst device.

Ontdek Visma Idella