Altijd op tijd het juiste salaris bij de juiste medewerker: goede salarisadministratie software is onmisbaar voor elke organisatie die zelf de salarisverwerking uitvoert. Met een salarisprogramma bereken je eenvoudig de lonen van je medewerkers. Verandert er iets in de wet- en regelgeving of in de cao, dan worden die effecten meteen meegenomen in het systeem. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste salarissen uitkeert en dat je daarbij voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.

Bekijk onze salarisadministratie oplossingen

Bouwblokken voor de salarisadministratie

Analysing.jpg
Altijd inzicht in loonstroken en jaaropgaven

Het loon is de belangrijkste arbeidsvoorwaarde voor werknemers. Via het salarisadministratie programma hebben ze altijd zelf inzicht in hun digitale loonstrook en jaaropgave. Desgewenst krijgen ze een reminder zodra er een nieuw document klaarstaat.

Device.jpg

Automatisch bewaren

Elk bedrijf heeft een fiscale bewaarplicht. Dat betekent dat je je financiële administratie zeven jaar moet bewaren. Het salaris systeem bewaart al je salarisbestanden en -overzichten volgens de voorschriften. Zo heb je op elk gewenst moment toegang tot je salarisgegevens en voldoe je eenvoudig aan je wettelijke plicht als werkgever.

employee-office.jpg

Van bruto naar netto (en andersom)

Medewerkers zijn uiteraard benieuwd naar hun brutoloon, maar het liefst willen ze weten wat ze maandelijks op hun rekening krijgen. Met een loonpakket bereken je snel en eenvoudig een bruto-netto- of netto-brutoberekening. Dit op basis van de actuele wet- en regelgeving en cao’s. 

Presentation.jpg

Rapportages: data in beeld

Dankzij de ingebouwde rapportagemogelijkheden, rapporteer je eenvoudig over onder meer de personeelsbezetting of de exploitatierekening. Ook krijg je op deze manier snel inzicht in de loonberekening over meerdere jaren.

Budget-EU.jpg

Salarisadministratie software

Met salarisadministratie software van Visma stroomlijn je alle processen rondom de uitbetaling van de salarissen. Zo ben je altijd up-to-date, houd je tijd over en is de kans op fouten in de loonberekening minimaal. Gemak, efficiency én minder fouten: dát is waar ons salarisadministratie systeem voor staat.

Waarom salaris software van Visma?

  • Altijd het juiste loon, op het juiste moment, bij de juiste persoon.
  • Medewerkers hebben inzicht in hun loonstroken en jaaropgaven
  • Altijd werken volgens de laatste wet- en regelgeving en de laatste cao. 
  • Ingebouwde tools voor bruto-netto berekeningen, voor maximaal inzicht.
  • Vanuit de cloud, dus altijd binnen handbereik – op elk gewenst moment, vanaf elk gewenst device.

 

Bekijk onze salarisadministratie oplossingen


Klantquotes

Dyade-logo.png

“Geïntegreerde software levert schoolbesturen gemak en inzicht op”

Herman de Wild, Dyade

 

 

Lees de case study

Aloysius stichting.png

“Specialisten doen van Visma | Raet dat beter dan wij en zo kunnen wij ons concentreren op onze kerntaak: het beste speciaal (basis)onderwijs verzorgen voor de kinderen die dat het meeste nodig hebben.” 

Marja van den Ouden - Aloysius Stichting


Lees de case study

omnyacc-logo.svg

"Nmbrs is een hele open en platte organisatie, waarbij je goed contact hebt met alle mensen die het product Nmbrs vertegenwoordigen."

Casper Muller - Omnyacc accountants en adviseursVisma, jouw partner voor de salarisadministratie

Visma Raet logo .png

Binnen de Visma groep bedient Visma | Raet HR- en salarissoftware en dienstverlening aan vooral de overheid, zorg-, pensioen-, en onderwijssector.


Ontdek Visma | Raet

NMBRS logo.png

Nmbrs is het Visma-bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in hr- & salarissoftware voor het mkb en accountants- en administratiekantoren.Ontdek Nmbrs


HR2day thumb.png
Vernieuwende en complete human resource management software voor grote en middelgrote organisaties.Ontdek HR2day

 

Visma YouServe Logo

 

Visma | YouServe is een full service HRM & payroll dienstverlener voor het bedrijfsleven. Wij bieden software en services om jouw HR-zaken gewoon goed te regelen én naar een volgend niveau te brengen.

Ontdek Visma YouServe

black 1 (1).png

Visma.net HRM & Payroll is een softwareoplossing die specifiek is ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van organisaties die op zoek zijn naar een naadloos geïntegreerd systeem voor zowel human resource management (HRM) als salarisadministratie (payroll). Onze veelzijdige oplossing is geschikt voor uiteenlopende organisaties, waaronder kleine, middelgrote en grote ondernemingen actief in sectoren zoals Onderwijs, Zorg, Business en Woningcorporaties.


Ontdek Peple