Een goede urenregistratie vormt de hartslag van elke gezonde organisatie. Als je goed zicht hebt op de uren die jij en je medewerkers draaien, is het eenvoudiger om een project (inclusief begroting en planning) te beheren. 


Bekijk onze urenregistratie oplossingenTijdregistratie als solide basis

Met een urenregistratie tool leg je alle gewerkte uren eenvoudig vast. Zo heb je een stevige basis voor je projectmanagement, facturatie en kostprijscalculaties. Elke projectmedewerker registreert eenvoudig zijn of haar uren. Het urenregistratie programma houdt daarbij rekening met toeslagen, overuren, vakantie, afwezigheid, flexibele tijd, stukwerk, reistijd en andere facturen.

 

 

Overal en altijd beschikbaar

Je uren registreren doe je via mobiel, tablet of pc. Handig, want zo kunnen jij en je collega’s de uren invoeren direct nadat het werk is gedaan. Je hebt zo altijd en overal inzicht in de gemaakte uren, onkosten, reiskosten en materiaalverbruik via laptop.


Bekijk onze urenregistratie oplossingenBouwstenen voor je urenregistratie

Analysing

Inzicht in je winstgevendheid

Hoeveel declarabele uren hebben je mensen de afgelopen periode gemaakt? Hoe zit je in je planning? Gebruik je een urenregistratietool dan heb je inzicht in de winstgevendheid van je organisatie. De data helpen je om de juiste beslissingen te nemen voor je projecten.

success.jpg

Snelle facturatie


Je geregistreerde uren met daaraan gekoppelde uurtarieven en werkzaamheden vormen de basis van de factuur. Zo maak je in een handomdraai correcte facturen voor je klanten

contract.jpg

Rapportages op maat


Via ingebouwde rapportagemogelijkheden heb je altijd zicht op de ontwikkeling van je organisatie. En dankzij de financiële prognoses heb je een betere controle over de werkelijke en geplande personeelskosten.

work-in-progress.jpg

Integratie met hrm- en payrollsoftware

De urenregistratie software werkt naadloos samen met de meeste salaris- en HR-systemen. Zo vormt de urenregistratie de grondslag voor de facturatie, salarisberekening en het projectbeheer. Daardoor verspil je geen kostbare tijd meer aan dubbele boekingen en verklein je de kans op fouten aanzienlijk.

Waarom urenregistratie software van Visma?

  • Dagelijkse en wekelijkse urenregistratie, als basis voor een gezonde bedrijfsvoering.
  • Eenvoudig onkosten bijhouden en declareren
  • Inzicht in de efficiency van je organisatie.
  • Ideaal voor werk op project- of opdrachtbasis.
  • Vanuit de cloud, dus altijd binnen handbereik – wanneer je wilt vanaf elk device.


Bekijk onze urenregistratie oplossingen

Urenregistratie van Visma

Ondernemer

Werk je bij een dienstverlener aan projecten, dan zijn urenregistratiemodules
van CASH, eAccounting en Visma Project Management interessante toepassingen.

Accountant

Ben je accountant of boekhouder, dan zijn het crm-pakket Radar360 en
boekhoudsoftware Yuki fijne software waarin je makkelijk je urenregistratie doet.

1024-Dizzy-abr (4).png


Met de urenregistratiemodule houd je uren automatisch en nauwkerig bij. Leg alle werkzaamheden tot in detail vast voor een transparante diensverlening. Met handige rapporatges heb je direct inzicht in rentabiliteit van klanten en werk. 

Ontdek AdminPulse