Organisation

Visma benoemt Yvette Hoogewerf tot nieuwe segment director voor midden- en grote bedrijven

Visma heeft Yvette Hoogewerf aangesteld als nieuwe segment director voor midden- en grote bedrijven vanaf 1 januari 2024.

Hoogewerf brengt 25 jaar aan ERP-ervaring mee in het MKB en het middensegment van de markt. In 2011 trad Hoogewerf bij Visma in dienst via de overname van Mamut. Sindsdien heeft ze diverse functies binnen de groep bekleed, zowel op het gebied van bedrijfsvoering als in leidinggevende posities. Voordat ze deze nieuwe functie kreeg bij Visma was Hoogewerf  Business Area Director voor ERP. 

"Ik ben verheugd om deze nieuwe uitdaging bij Visma aan te gaan. We zien momenteel aanzienlijke ontwikkelingen in de ERP- en HRM-markten in Europa, waar steeds meer grote bedrijven hun systemen naar de cloud verplaatsen. Met het krachtige aanbod van SaaS-producten van Visma, het uitgebreide partnernetwerk en de aanzienlijke ervaring in cloudtransitie vanuit Scandinavië, bevinden we ons in een uitstekende positie om onze klanten te ondersteunen op deze reis," aldus Hoogewerf.

Het MLE-segment (Medium & Large Enterprises) van Visma omvat 25 bedrijven en vormt zo een van de grootste aanbieders van ERP- en HRM-softwareoplossingen voor middelgrote en grote bedrijven in Europa. Het segment telt 2.800 werknemers, bedient bijna 130.000 klanten en genereert een jaaromzet van bijna 500 miljoen euro. De meeste klanten kenmerken zich door een hoge organisatorische complexiteit en vereisen een naadloze integratie tussen diverse systemen.

"Ik ben zeer blij met Yvette Hoogewerf als nieuwe director van het MLE-segment bij Visma. Met haar ruime ervaring in de sector heeft ze zich reeds bewezen als waardevol bestuurslid en voorzitter bij enkele van onze grootste bedrijven, waar ze een significante rol heeft gespeeld in fusies en overnames. Ik ben ervan overtuigd dat Yvette de juiste persoon is voor deze functie en een uitstekende aanvulling vormt op ons topmanagementteam," aldus Merete Hverven, CEO van Visma.

Contact

Milan Vaassen

Perscontact voor Visma Nederland

Slepen