Technologie in Visma

Koploper in bedrijfssoftware

Wij bouwen bedrijfssoftwareproducten die de ruggengraat vormen van kleine bedrijven, ondernemingen en publieke organisaties – in alle sectoren en over grenzen heen.

Visma heeft meer dan 1,9 miljoen klanten in Europa en Latijns-Amerika die op ons en onze technologie vertrouwen. Wij creëren slimme en veilige software die voldoet aan de doelstellingen van onze klanten.

Hoogste beveiligings-standaarden

Om de hoogste beveiligingsstandaarden te bereiken, hebben we het Visma Application Security Program (VASP) en Visma Cloud Delivery Model (VCDM) ontwikkeld.

Door deze unieke kaders voortdurend te verbeteren, zorgen we ervoor dat we cloudsoftware leveren die veilig, betrouwbaar, efficiënt en inspelend op de behoeften van de klant is.

Visma’s engineering cultuur

We hebben een van de grootste technologie- en design communities in Europa, die allemaal dezelfde start-up mentaliteit delen. We werken nauw samen met onze klanten om software van wereldklasse te leveren.

Softwareontwikeling in Visma

Met hoge technische capaciteiten kunnen we voortdurend verbeterende, veilige en snel ladende software leveren voor onze klanten in heel Europa.

  • Ons Continuous Delivery-model stelt ons in staat flexibel te werken en innovatief te zijn.
  • Met onze DevOps-aanpak werken we in cross-functionele en autonome teams met eigenaarschap over hun eigen code en infrastructuur.
  • Met de publieke cloud kunnen we de levering verbeteren, onze capaciteit opschalen en afhankelijkheden vermijden.

eBook 

Producten bouwen waar gebruikers en ontwikkelaars dol op zijn

We hebben onze inzichten uit Europa’s grootste netwerk van SaaS-bedrijven gecombineerd om de drijfveren van een succesvol softwareproduct te identificeren.