Een toekomstbestendige bedrijfsvoering: weerbaar en wendbaar

Ondanks dat het Nederlandse zorgsysteem één van de beste in Europa is met diens hoge kwaliteit, blijft de druk op het zorgsysteem toenemen. Daarmee komt die kwaliteit en de beschikbaarheid van goede zorg in gevaar. Met een toekomstgerichte bedrijfsvoering kun jij de juiste voorwaarden creëren om de uitdaging aan te gaan en de beste zorg te blijven leveren. De Visma Connected Experience helpt jou anticiperen op veranderingen, zodat je weerbaar en wendbaar blijft. Ga voor duurzaam inzetbare medewerkers én techniek. Werk samen met ons aan de zorg van morgen. 

Met de Visma Connected Experience voor de zorg:

bonde.jpg

Blijft jouw zorgorganisatie wendbaar en weerbaar


Je wilt een balans tussen tevreden cliënten, gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. De bedrijfsvoering is aan zet om zorgmedewerkers op administratief vlak te ontzorgen. Visma ondersteunt de bedrijfsvoering hierin met slimme software die connected is. Zo krijg je soepele processen die je zorgorganisatie wendbaar en weerbaar maken.

bilutleier.jpg

Krijg je een partner voor een gezonde bedrijfsvoering

Als Visma zijn we jarenlang actief in de zorgsector en garanderen je de beste software voor soepele bedrijfsprocessen. Kies je voor Visma, dan profiteer je van de onderlinge verbondenheid tussen onze systemen, diepgaande kennis van processen in de zorg en een IT-kennispartner voor de lange termijn.

bedriftseier.jpg

Profiteer je van keuzevrijheid


Dankzij de Connected Experience voor de zorg werkt alle software naadloos samen en wisselen de verschillende oplossingen in real-time data uit. De robot doet de repeterende taken. Daardoor minimaliseer je de foutkans als gevolg van handmatige invoer. Via overzichtelijke dashboards zie je op basis van je KPI’s direct wat aandacht nodig heeft. Voortaan stuur je op uitzonderingen.

Wat mag je verwachten als je kiest voor de
Visma Connected Experience voor de zorg

Behalve dat je werkt met de beste applicaties die onderling veilig verbonden zijn, krijg je:

  •  Diepgaande functionaliteit per domein (HR, inkoop & financieel)
  •  Specialistische kennis en ondersteuning per domein 
  •  Roadmap per domein dus is duidelijk hoe de software zich ontwikkelt


pexels-andrea-piacquadio-3768146.jpg

Verdieping in de Visma Connected Experience voor de zorg

Hoe kan de Visma Connected experience bedrijfsprocessen van jouw zorgorganisatie verbeteren? Bekijk het webinar waar we in gesprek gaan met professionals in de zorg over uitdagingen waar de zorg staat en hoe de Visma Connected Experience de zorg kan ondersteunen in het aangaan van deze uitdagingen. Liever lezen? Download de visiepaper over de Visma Connected Experience voor de zorg.

usp

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie beslaan ProActive, Visma Raet, Visma PlusPort en Visma Software BV samen de zorgmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we onze klanten bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

SELECTEER EEN ONDERDEEL

 

 

Data Security

Kies je voor de Visma Connected Experience dan profiteer je van het gemak van innovatieve gebruiksvriendelijke software die slim verbonden is. En goed beveiligd tegen cybercriminaliteit. Ontdek in de video hoe wij jouw waardevolle data beschermen.

Bekijk de video

 

 

 

 

 

Blogs over de Visma Connected Experience voor zorg

Klantquotes

Aafje-logo-blauw-RGB-1024x1024.png


"Door de sterke samenwerking met Visma is onze bedrijfsvoering
klaar voor de toekomst!"Maurice van der Weel
Finance Manager bij zorginstelling Aafje

 

Isala-logo-metwitruimte.png


"Er zijn afdelingen waarvan je nu al weet dat er binnen afzienbare tijd werk wegvalt door robotisering of digitalisering. Het mooiste is als we nu kunnen beginnen met bij- of omscholen."


Annie van Ommen
HR manager bij Isala Zorgroep

 

    


Werk jij al met de software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Neem contact op

 Zorg afbeelding.png

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

     
     
  Onze bedrijven:  
     
  Visma | ProActive  
  Visma | PlusPort  
  Visma | Raet  
  Visma Software BV