cloudoplossingen Visma: zorg

Visma Connected Experience voor de Zorg

Samen werken aan de zorg van morgen

Samen werken aan de zorg van morgen

Visma Connected Experience helpt zorginstellingen met de voorbereiding op de zorg van morgen. We werken hiervoor samen met onze zorgklanten, de zorgmarkt, de verschillende Visma-bedrijven en alle andere leveranciers van software voor de zorg. De software draag bij aan de inrichting van toekomstbestendige bedrijfsvoering en helpt de juiste voorwaarden te scheppen voor de zorg van de toekomst. 

 Toekomstgerichte software voor de zorg

Het Nederlandse zorgsysteem staat bekend als één van de beste in Europa. De kwaliteit van de zorg is hoog, de zorg is betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Dat willen we graag zo houden. Maar de druk op ons zorgsysteem neemt toe.  Een toekomstgerichte bedrijfsvoering is nodig om de juiste voorwaarden te creëren om de uitdagingen aan te gaan en de beste zorg te blijven leveren. Onze software voor de zorg helpt jou anticiperen op de veranderingen.

Wendbare software voor de zorg

In een ideale wereld is er een balans tussen tevreden cliënten, gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Zorgmedewerkers die zoveel mogelijk tijd hebben voor het uitvoeren van hun kerntaken staat hierin centraal.

Administratieve processen moeten dus slimmer en handiger. De bedrijfsvoering heeft hierbij een belangrijke ondersteunende rol. Ze kunnen administratieve lasten wegnemen bij zorgmedewerkers zodat ze daar weinig tot geen tijd meer aan kwijt zijn.De Visma-familie voor de zorg

De Visma Connected Experience voor de zorg wordt vertegenwoordigd door de volgende leden van de Visma-familie:

ProActive

Logo comandi: software voor administratiekantoren

Visma Plusport

Visma Raet