Samen werken
aan de zorg
van morgen

Al je software met elkaar verbonden.

Visma Connected Experience helpt zorginstellingen met de voorbereiding op de zorg van morgen. We werken hiervoor samen met onze zorgklanten, de zorgmarkt, de verschillende Visma-bedrijven en alle andere leveranciers van software voor de zorg. De software draag bij aan de inrichting van toekomstbestendige bedrijfsvoering en helpt de juiste voorwaarden te scheppen voor de zorg van de toekomst. 

Download het trendrapport

 

Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

Toekomstgerichte software voor de zorg


Het Nederlandse zorgsysteem staat bekend als één van de beste in Europa. De kwaliteit van de zorg is hoog, de zorg is betaalbaar en beschikbaar voor iedereen. Dat willen we graag zo houden. Maar de druk op ons zorgsysteem neemt toe.  Een toekomstgerichte bedrijfsvoering is nodig om de juiste voorwaarden te creëren om de uitdagingen aan te gaan en de beste zorg te blijven leveren. Onze software voor de zorg helpt jou anticiperen op de veranderingen.

Wendbare software voor de zorg


In een ideale wereld is er een balans tussen tevreden cliënten, gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Zorgmedewerkers die zoveel mogelijk tijd hebben voor het uitvoeren van hun kerntaken staat hierin centraal.

Administratieve processen moeten dus slimmer en handiger. De bedrijfsvoering heeft hierbij een belangrijke ondersteunende rol. Ze kunnen administratieve lasten wegnemen bij zorgmedewerkers zodat ze daar weinig tot geen tijd meer aan kwijt zijn.

Jouw partner in de zorgVisma ontzorgt zorginstellingen dankzij onze kennis van de markt. We zijn al jarenlang actief in de zorgsector en garanderen zorginstellingen de beste zorg software. Kies je voor Visma, dan profiteer je van de onderlinge verbondenheid tussen onze systemen. Dankzij onze lokale expertise, ondernemersgeest en geloof in partnerschap op de lange termijn, bieden wij zorginstellingen de Visma Connected Experience voor de zorg. Gebruik jij jouw favoriete zorg software, dan zorgen wij dat alles onderling soepel samenwerkt.

Profiteer van keuzevrijheidWij geloven erg in keuzevrijheid. Kies je voor Visma? Dan heb je altijd de mogelijkheid om de verschillende software-oplossingen te gebruiken die het best bij jou en het zorgpersoneel passen. En dankzij Visma Connected Experience voor de zorg werkt alles naadloos samen en wisselen de verschillende oplossingen non-stop in real-time data uit. Zo krijg jij sneller en beter inzicht, ben je altijd up to date en kun je sneller beslissingen maken.

 

Helpt jou efficiënt werkdruk van
zorgmedewerkers verlichten

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?      Vraag een adviesgesprek aan ➡

 

Heb je vragen over de Connected Experience?

Neem contact op  ➡

usp

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie beslaan ProActive, Visma Raet, Visma PlusPort en Visma Software BV samen de zorgmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we onze klanten bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

ezgif.com-optimize.gif

SELECTEER EEN ONDERDEEL

 

Werk jij al met software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Neem contact op  ➡

 

 Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

  ProActive  
  Visma | PlusPort  
  Visma | Raet  
  Visma Software BV