Een toekomstbestendige bedrijfsvoering: weerbaar en wendbaar

Ondanks dat het Nederlandse zorgsysteem één van de beste in Europa is met diens hoge kwaliteit, blijft de druk op het zorgsysteem toenemen. Daarmee komt die kwaliteit en de beschikbaarheid van goede zorg in gevaar. Met een toekomstgerichte bedrijfsvoering kun jij de juiste voorwaarden creëren om de uitdaging aan te gaan en de beste zorg te blijven leveren. De Visma Connected Experience helpt jou anticiperen op veranderingen, zodat je weerbaar en wendbaar blijft. Ga voor duurzaam inzetbare medewerkers én techniek. Werk samen met ons aan de zorg van morgen. 

In een ideale wereld is er een balans tussen tevreden cliënten, gelukkige zorgmedewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Hierbij staat centraal dat medewerkers zoveel mogelijk tijd hebben voor het uitvoeren van hun kerntaken. Met software maak je ruimte voor zorg!


Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

bonde.jpg

Blijft jouw zorgorganisatie wendbaar en weerbaar

Je wilt een balans tussen tevreden cliënten, gelukkige medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. De bedrijfsvoering is aan zet om zorgmedewerkers op administratief vlak te ontzorgen. De Visma Connected Experience ondersteunt de bedrijfsvoering hierin met slimme software die connected is. Zo krijg je soepele processen die je zorgorganisatie wendbaar en weerbaar maken.

bilutleier.jpg

Krijg je een partner voor een gezonde bedrijfsvoering

Als Visma zijn we jarenlang actief in de zorgsector en garanderen je de beste software voor soepele bedrijfsprocessen. Kies je voor Visma, dan profiteer je van de onderlinge verbondenheid tussen onze systemen, diepgaande kennis van processen in de zorg en een IT-kennispartner voor de lange termijn.

bedriftseier.jpg

Profiteer je van keuzevrijheid
Kies je voor Visma, dan kies je de software die het beste past bij je zorgorganisatie. Dankzij Visma Connected Experience voor de zorg werkt alles naadloos samen en wisselen de verschillende oplossingen in real-time data uit. De robot doet de repeterende taken. Daardoor minimaliseer je de foutkans als gevolg van handmatige invoer. Via overzichtelijke dashboards zie je op basis van je KPI’s direct wat aandacht nodig heeft. Voortaan stuur je op uitzonderingen.


Jouw bedrijfsvoering moeiteloos op orde

  • Met een robot die herhalende handelingen overneemt, vermindert de software administratieve lasten op zorgmedewerkers.
  • Met het opbouwen van handige dashboards en het inrichten van KPI’s zie je in één oogopslag waar je aandacht nodig is en stuur je alleen op uitzonderingen.
  • Specialistische functionaliteiten wisselen constant in real-time data uit, zodat jij altijd actuele gegevens hebt om snel beslissingen te kunnen maken.

 pexels-andrea-piacquadio-3768146.jpg

 

Helpt jou efficiënt werkdruk van
zorgmedewerkers verlichten

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?      Vraag een adviesgesprek aan ➡

 

usp

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie beslaan ProActive, Visma Raet, Visma PlusPort en Visma Software BV samen de zorgmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we onze klanten bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

ezgif.com-optimize.gif

SELECTEER EEN ONDERDEEL

Klantquotes

Aafje-logo-blauw-RGB-1024x1024.png


"Door de sterke samenwerking met Visma is onze bedrijfsvoering
klaar voor de toekomst!"

Maurice van der Weel
functie bij zorginstelling Aafje

 

Isala-logo-metwitruimte.png


"Er zijn afdelingen waarvan je nu al weet dat er binnen afzienbare tijd werk wegvalt door robotisering of digitalisering. Het mooiste is als we nu kunnen beginnen met bij- of omscholen."


Annie van Ommen
HR manager bij Isala Zorgroep

 

 

Lokale en specialistische expertise plus jarenlange ervaring 

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Neem contact op  ➡

 

 Visma_Connected_Experience_Logo_RGBzorg rood.png

  ProActive  
  Visma | PlusPort  
  Visma | Raet  
  Visma Software BV