Al je software met elkaar verbonden.

De connected experience voor onderwijs is het programma van Visma waarbij wij samen werken aan de toekomst van het onderwijs. Samen met onze onderwijsklanten en de onderwijsmarkt, onze eigen Visma-bedrijven en alle andere leveranciers van onderwijssoftware. Het initiatief heeft tot doel een toekomstgerichte bedrijfsvoering en onderwijslogistiek in te richten die de juiste voorwaarden schept voor het onderwijs van de toekomst.

Samen werken aan het onderwijs van morgen.

Download de visiepaper

Visma_Connected_Experience_Logo_RGB-1.png

 

Visma: partner voor het onderwijs

 

 

Visma is al jarenlang als specialist actief in het onderwijs. Daardoor zijn onderwijsinstellingen verzekerd van de juiste kennis in de systemen, of het nou gaat om het volgen van de cao’s of best practices van processen. We ontzorgen onderwijsinstellingen met onze kennis van de markt. Hierdoor kunnen zij zich focussen op andere zaken, waaronder goed onderwijs verzorgen!

Geïntegreerd de beste functionaliteit per domein

 

Visma biedt het onderwijs een geïntegreerd portaal, met daarin de beste functionaliteit per domein. Ontwikkeld door specialisten. In tegenstelling tot all-in-one software waarin de functionaliteit op onderliggende domeinen beperkter is. Wij bieden onderwijsinstellingen best of breed functionaliteit onder één dak, een compleet portfolio. Met de voordelen van een all-in-one omgeving.

Efficiëntie door automatisering, robotisering en AI

 

De kracht van onze geïntegreerde software is de hoge mate van automatisering van processen. De software voorziet in slimme workflows robotisering en AI waardoor het mensen werk uit handen neemt en stuurt op uitzonderingen. Alle standaard situaties en processen kan je met workflows automatisch afhandelen, ook over domeinen heen. Dus waarom zou je alles continu door collega's / medewerkers laten controleren als er vooraf slim over die workflow is nagedacht?

Doe het lekker zelf met onze Visma apps

 

 

Eindgebruikers zoals medewerkers en leidinggevenden willen vandaag de dag met apps hun dagelijkse zaken afhandelen, of het nu gaat over zelfroosteren, bedrijfsvoering, HR, financiën, zaakafhandeling en inkoopprocessen. Visma biedt slimme mobiele apps die juist de eindgebruiker ondersteunen en ervoor zorgen dat taken met de app in de workflow belanden en daardoor eenvoudig af te handelen zijn. Helemaal op maat voor onderwijs.

 

Terwijl jij lesgeeft regelen wij jouw verlof,
verwerken we jouw declaratie
en roosteren je vervanging.

 

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn?      Vraag een adviesgesprek aan ➡

 

Usp's Connected Experience

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie beslaan Circle, HR2day, ProActive, Raet, Visma | Advitrae en Visma Software samen de onderwijsmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we onze klanten bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

Connected education

SELECTEER EEN ONDERDEEL

 

Werk jij al met software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer.

Neem contact op  ➡

 

 

 

 

Woman working