Al je software met elkaar verbonden

Wil je een toekomstgerichte onderwijsinstelling zijn die adequaat inspeelt op grote veranderingen? Zorg dan dat je wendbaar en weerbaar bent. De Visma Connected Experience voor onderwijs ondersteunt je hierin. Dit is een programma waar Vismabedrijven met onderwijsinstellingen en onderwijsbureaus samenwerken aan goed beveiligde geïntegreerde cloudoplossingen voor een toekomstgerichte bedrijfsvoering en onderwijslogistiek.

Samen werken aan het onderwijs van morgen
Met de Visma Connected Experience voor het onderwijs:

pexels-photo-5676741-2.jpeg
Krijg je een partner voor IT


Visma heeft diepgaande kennis van de onderwijsmarkt. Die kennis hebben we verwerkt in onze software en dienstverlening. We werken samen met onderwijsbureaus, administratiekantoren en leveranciers van andere gespecialiseerde applicaties. Kies je voor de Visma Connected Experience voor het onderwijs dan krijg je een partner voor de IT van jouw onderwijsinstelling.

Bekijk hier alle IT partners

Schermafbeelding 2021-10-28 om 11.50.07.png
Profiteer je van de beste software die samenwerkt

Vanuit een portaal heb je toegang tot specialistische en gebruiksvriendelijke ondersteuning voor HR, planning, roosteren, inkoop en financieel. De cloudoplossingen werken naadloos samen, dus profiteer je van de beste software met de voordelen van een all-in-one omgeving.

Schermafbeelding 2021-10-28 om 11.13.17.png
Werk je slim en bespaar je tijd

Doordat de software met elkaar is verbonden, hoef je zelf minder te doen. Alle standaardsituaties en -processen handelt de robot met workflows af; ook over de domeinen heen. Je krijgt een seintje bij uitzonderingen, waardoor je tijdig kunt reageren. Zo werk je slim en bespaar je tijd.

Blogs over de Visma Connected Experience voor het onderwijs

Verdieping in de Visma Connected Experience voor het onderwijs

Hoe kan de Visma Connected experience bedrijfsprocessen van jouw onderwijsinstelling verbeteren? Bekijk het webinar waar we in gesprek gaan met professionals in de onderwijssector over uitdagingen waar het onderwijs staat en hoe de Visma Connected Experience kan ondersteunen om deze uitdagingen aan te gaan. Liever lezen? Download de visiepaper over de Visma Connected Experience voor het onderwijs.

Usp's Connected Experience

 

 

Keuzevrijheid en altijd de beste cloud oplossing

Binnen de Visma-familie beslaan Circle, HR2day, ProActive, Raet, Visma | Advitrae en Visma Software samen de onderwijsmarkt. Afzonderlijk zijn we ieder Nederlandse challengers met innovatieve cloud software. Samen zijn we één team en ondersteunen we onze klanten bij het optimaal benutten van hun menselijk en technologisch potentieel.

Connected education

SELECTEER EEN ONDERDEEL

Data Security

Kies je voor de Visma Connected Experience dan profiteer je van het gemak van innovatieve gebruiksvriendelijke software die slim verbonden is. En goed beveiligd tegen cybercriminaliteit. Ontdek in de video hoe wij jouw waardevolle data beschermen.

 

 

 

 

 

 

Werk jij al met software van Visma?

Visma is toonaangevend in cloudsoftware. Ons motto is ‘Werk slimmer, niet sneller’. Efficiëntie gaat niet over sneller werken, maar eerder over nieuwe en intelligentere manieren van werken. Daarom leveren we software die processen vereenvoudigt en automatiseert in een breed scala van zakelijke gebieden, waaronder boekhouding, HRM en salarisadministratie, facturering, e-government en meer. Wil je meer weten over de Visma Connected Experience voor het onderwijs? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Vraag een adviesgesprek aan  ➡

 

 

 

 

Woman working

 

 

  Onze bedrijven:  
     
  HR2day  
  Visma | ProActive  
  Visma | Advitrae  
  Visma | Circle  
  Visma | Raet  
  Visma Software BV