Logo_Visma-advitrae-RGB.png

Voor wie?

Primair onderwijs 

Visma Advitrae.png

Fusyon ondersteunt scholen bij het volledige formatie, plan- en roosterproces. Tevens is het een hulpmiddel bij het maken en bespreken van het werkverdelingsplan in het primair onderwijs. 
Lees meer

Voortgezet onderwijs

Visma Advitrae.png

Ben je een ervaren gebruiker van Foleta en op zoek naar een nieuwe roosterapplicatie? Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform als totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren.

 

 

Lees meer

Middelbaar beroeps- onderwijs

Visma Advitrae.png

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. Deze applicatie is volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor het organiseren van individuele leerroutes en/of keuzes van studenten.

 

Lees meer

Hoger onderwijs

Visma Advitrae.png

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. De applicatie is meertalig, volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor de ondersteuning bij de flexibilisering van het onderwijs.

 Lees meer

Xedule professionals 1.2small.png

Eenvoudig je kennis
bijspijkeren?

Education - green.jpgBekijk onze webinars

 

 

Benieuwd waar je ons
kunt ontmoeten?

Social media - green.jpg
Bekijk onze aankomende events

Het laatste nieuws 

CoachingshubFusyon

10 mei 2022

Fusyon Coachingshub

In de afgelopen periode hebben we veel nieuwe scholen mogen verwelkomen die gaan starten met de implementatie van Fusyon. Om hen goed te ondersteunen starten we een 'Coachingshub'.

 

 

 

 

 

 

Lees meer

22 april 2022

Earth Day!

Deze dag is uitgeroepen door Trees for All om onze planeet in het zonnetje te zetten.

Bij Visma Advitrae staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog op de agenda. We hebben er voor gekozen om jaarlijks de CO2 uitstoot van het wagenpark te compenseren. Hierbij hebben we gekozen voor Trees for All. Trees for All is een organisatie die zich inzet voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Wij zijn trots een bijdrage te kunnen leveren aan de compensatie van CO2 uitstoot en hebben in 2021 - samen met onze collega’s - 92,00 ton CO2-uitstoot gecompenseerd.

MVO-beleid

29 maart 2022

HOlink 2022 - 16 & 17 juni a.s.

Op donderdag 16 en vrijdag 17 juni a.s. staan wij op HOlink 2022! Tijdens deze conferentie geeft Visma Advitrae samen Jeroen Jager van HKU een inspirerende sessie over studentroosters binnen deze onderwijsinstelling. 

 

 

 

 

 

Lees meer

 

Werken bij Visma Advitrae? Bekijk onze vacatures!

 

Bij Visma Advitrae zijn we altijd in beweging. Op dit moment hebben we meerdere aansprekende functies beschikbaar!

Klik hier voor alle vacatures

 

 

Visma is de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma

Heb je vragen over
Visma Advitrae?

Neem contact met ons op

ocimagesmall-2.png

Service & Support

 

 

koptelefoon.jpg

 

24/7 ondersteuning

Onze SaaS-diensten dienen 24/7 beschikbaar te zijn voor alle doelgroepen binnen je onderwijsinstelling. Daar hoort ook 24/7 ondersteuning bij.

 

 

Contract.jpg

 

Service Level Agreement

Alle service levels staan beschreven in het Service Level Agreement (SLA). Deze evalueren we jaarlijks met onze klanten om zo het hoogst haalbare na te streven. 

workman.jpg

 

Beveiling data

Bij Visma Advitrae is je data in veilige handen. We zijn volledig AvG-compliant en ISO27001:2013 en ISO9001:2015 gecertificeerd.