Logo_Visma-advitrae-RGB.png

Voor wie?

Primair onderwijs 

Visma Advitrae.png

Fusyon ondersteunt scholen bij het volledige formatie, plan- en roosterproces. Tevens is het een hulpmiddel bij het maken en bespreken van het werkverdelingsplan in het primair onderwijs. 
Lees meer

Voortgezet onderwijs

Visma Advitrae.png

Ben je een ervaren gebruiker van Foleta en op zoek naar een nieuwe roosterapplicatie? Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform als totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren.

 

 

Lees meer

Middelbaar beroeps- onderwijs

Visma Advitrae.png

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. Deze applicatie is volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor het organiseren van individuele leerroutes en/of keuzes van studenten.

 

Lees meer

Hoger onderwijs

Visma Advitrae.png

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. De applicatie is meertalig, volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor de ondersteuning bij de flexibilisering van het onderwijs.


 Lees meer

Xedule professionals 1.2small.png

Eenvoudig je kennis
bijspijkeren?

Education - green.jpgBekijk onze webinars

 

 

Benieuwd waar je ons
kunt ontmoeten?

Social media - green.jpg
Bekijk onze aankomende events

Visma-Advitrae-Experts-aan-het-woord-daniel

Expert aan het woord: Daniël

Daniël vertelt me dat Xedule Professionals hét verschil maakt in de ondersteuning van de beleidskant bij scholen. “Hiermee bedoel ik niet het maken van beleid, maar toetsen of het beoogde onderwijs mogelijk is.”

Lees hier het hele interview

Expert aan het woord: Ellen

Ellen legt uit dat het verschil tussen Fusyon Roostering en andere roosterprogramma’s zit in het feit dat met Fusyon het hele onderwijslogistiek proces wordt ondersteund.

Lees hier het hele interview

Het laatste nieuws 

21 november 2022

Fusyon gebruikersmiddag

 

Afgelopen woensdag was het zover! Eindelijk konden we na drie jaar weer een fysieke gebruikersmiddag voor het voortgezet onderwijs organiseren. 

 

 

Lees meer

14 november 2022

Visma Design Day

Wat zijn de grote uitdagingen in het onderwijs voor de aankomende jaren en hoe kan Visma onderwijsinstellingen hierin ondersteunen?  Over deze vragen buigen we ons op 23 november in Visma Dyade Onderwijs Experience Center te Utrecht.

 

Lees meer

28 september 2022

VO-congres 2022 gaat door!

Op woensdag 23 november 2022 staan wij op het VO-congres.

 

 

 

 

 

Lees meer

20 september 2022

Wat kunnen we voor jou betekenen?

De afgelopen periode hebben we een aantal aanpassingen gedaan binnen onze website om nog beter in kaart te brengen waar we onderwijsinstellingen bij kunnen ondersteunen.

 

 

Lees meer

Werken bij Visma Advitrae? Bekijk onze vacatures!

 

Bij Visma Advitrae zijn we altijd in beweging. Op dit moment hebben we meerdere aansprekende functies beschikbaar!

Klik hier voor alle vacatures

 

 

Visma is de trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma

Heb je vragen over
Visma Advitrae?

Neem contact met ons op

computer scherm

Service & Support

 

 

koptelefoon.jpg

 

24/7 ondersteuning

Onze SaaS-diensten dienen 24/7 beschikbaar te zijn voor alle doelgroepen binnen je onderwijsinstelling. Daar hoort ook 24/7 ondersteuning bij.

 

 

Contract.jpg

 

Service Level Agreement

Alle service levels staan beschreven in het Service Level Agreement (SLA). Deze evalueren we jaarlijks met onze klanten om zo het hoogst haalbare na te streven. 

workman.jpg

 

Beveiling data

Bij Visma Advitrae is je data in veilige handen. We zijn volledig AvG-compliant en ISO27001:2013 en ISO9001:2015 gecertificeerd.