Logo_Visma-advitrae-RGB.png

Voor wie?

Primair onderwijs 

Visma Advitrae.png

Fusyon ondersteunt scholen bij het volledige formatie, plan- en roosterproces. Tevens is het een hulpmiddel bij het maken en bespreken van het werkverdelingsplan in het primair onderwijs. 
Lees meer

Voortgezet onderwijs

Visma Advitrae.png

Ben je een ervaren gebruiker van Foleta en op zoek naar een nieuwe roosterapplicatie? Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform als totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren.

 

 

Lees meer

Middelbaar beroeps- onderwijs

Visma Advitrae.png

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. Deze applicatie is volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor het organiseren van individuele leerroutes en/of keuzes van studenten.

 

Lees meer

Hoger onderwijs

Visma Advitrae.png

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. De applicatie is meertalig, volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor de ondersteuning bij de flexibilisering van het onderwijs.

 Lees meer

Xedule Professionals 

Eenvoudig je kennis
bijspijkeren?

Education - green.jpgBekijk onze webinars

 

 

Benieuwd waar je ons
kunt ontmoeten?

Social media - green.jpg
Bekijk onze aankomende events

Het laatste nieuws

17 januari 2022

Visma Advitrae naar MBO Digitaal conferentie

Noteer 27 & 28 januari alvast in je agenda. Ook tijdens deze editie van de MBO Digitaal conferentie – het voormalige saMBO-ICT – verzorgt Visma Advitrae een presentatie met betrekking tot onderwijslogistiek. Dit in samenwerking met onderwijsinstelling Rijn IJssel. 


Lees meer

3 januari 2022

Nieuwe website Visma Advitrae!

Met trots hebben wij vandaag - maandag 3 januari - onze nieuwe website live gezet. Op deze manier presenteren wij ons als één gezicht – Visma Advitrae – naar onze markten.

 

 

Lees meer

26 november 2021

Wjiziging juridische entiteit en IBAN nummer

Vanaf 1 januari 2022 neemt Advitrae Groep B.V. een nieuwe juridische entiteit aan. Advitrae Consulting B.V., Advitrae Training B.V. en Advitrae Systems B.V. worden gefuseerd met Advitrae Groep B.V. en de naam van Advitrae Groep B.V. wijzigt. We gaan vanaf dan door onder de naam Visma Advitrae B.V.

 

Lees meer

Werken bij Visma Advitrae? Bekijk onze vacatures!

 

Bij Visma Advitrae zijn we altijd in beweging. Op dit moment hebben we meerdere aansprekende functies beschikbaar!

Klik hier voor alle vacatures

 

 

Heb je vragen over
Visma Advitrae?

Neem contact met ons op

ocimagesmall-2.png

Service & Support

 

 

koptelefoon.jpg

 

24/7 ondersteuning

Onze SaaS-diensten dienen 24/7 beschikbaar te zijn voor alle doelgroepen binnen je onderwijsinstelling. Daar hoort ook 24/7 ondersteuning bij.

 

 

Contract.jpg

 

Service Level Agreement

Alle service levels staan beschreven in het Service Level Agreement (SLA). Deze evalueren we jaarlijks met onze klanten om zo het hoogst haalbare na te streven. 

workman.jpg

 

Beveiling data

Bij Visma Advitrae is je data in veilige handen. We zijn volledig AvG-compliant en ISO27001:2013 en ISO9001:2015 gecertificeerd.