Logo_Visma-advitrae-RGB.png

Wij vinden het essentieel dat onze klanten optimaal voordeel halen uit de oplossingen die wij leveren. En uit het goed inrichten van onderwijslogistieke processen. Wij bieden daarom niet alleen hoge-kwaliteitsoplossingen aan, maar beschikken ook over ruime kennis binnen de onderwijslogistiek.

We denken graag met scholen mee. Als onderwijslogistiek expert bieden we daarom vele diensten aan, op vele vlakken, om samen met hen ervoor te zorgen dat zij het optimale rendement halen uit onze oplossingen.

Onderstaand leggen we je uit op welke gebieden onze experts je kunnen helpen om de onderwijslogistiek op jouw onderwijsinstelling zo optimaal mogelijk in te richten.

 

Onze diensten

Al onze diensten zijn er op gericht om processen voor scholen zo efficiënt en praktisch mogelijk te laten verlopen. We helpen je graag samen te kijken naar welke dienst het best passend is voor jouw specifieke situatie.

Wil je zelf graag alvast meer weten over de verschillen tussen de diensten die wij bieden? We leggen je graag uit voor welk vraagstuk welke dienst je het beste kan helpen: