Logo_Visma-advitrae-RGB.png

Om onderwijsinstellingen in staat te stellen hun onderwijslogistieke processen zo goed mogelijk in te richten, biedt Visma Advitrae een groot scala aan adviesdiensten aan. We willen het voor onderwijsinstellingen namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel

Studeerbaar

Hoe organiseer je verschillende werk- en/of toetsvormen en hoe kom je tot een gelijkmatige verdeling van je onderwijs en een stabiel rooster?

Welke stappen moeten we zetten om het onderwijs meer en meer te flexibiliseren? Bij deze en diverse andere vraagstukken kunnen de adviseurs van Visma Advitrae je ondersteunen met behulp van hun ruime praktijkervaring (best practices).
Advitrae_driehoek_ (3) - Studeerbaar. web_JPEG.jpg

Doceerbaar

Om goed onderwijs te kunnen verzorgen is het van belang dat de inzet van docenten zo goed en efficiënt mogelijk wordt gepland. Thema’s zoals werkdruk, taakbeleid en een evenwichtig programma spelen hierbij een grote rol.

Visma Advitrae beschikt over ervaringsdeskundigen op het gebied van inzet- en formatieplanning en kan uitstekend adviseren bij het optimaliseren van de doceerbaarheid van het gewenste onderwijs.

Advitrae_driehoek_ (4) - kopie_doceerbaar_web.JPEG

Organiseerbaar

Om het gewenste onderwijs georganiseerd te krijgen is het van belang om vroegtijdig inzicht te hebben in de mogelijke knelpunten gedurende het onderwijslogistieke proces.

De adviseurs van Visma Advitrae kunnen je ondersteunen bij het verkrijgen van dit inzicht en adviseren over mogelijke oplossingsrichtingen. Veelal ontstaat deze behoefte bij een veranderend onderwijsconcept, zoals gepersonaliseerd leren of de flexibilisering van het onderwijs.

Advitrae_driehoek_ (web_organiseerdaar).png.png

Betaalbaar

Uiteindelijk komen organiseerbaar, doceerbaar en studeerbaar samen bij de belangrijke vraag of het onderwijs nog wel betaalbaar is.

Wil je advies over betaalbaarheidsanalyses en/of het inzetten van scenarioplanning voor het doorrekenen van alternatieven (mensen en middelen), schakel dan zeker één van onze adviseurs in.

Advitrae_driehoek_ (5) - betaalbaar_web.png

HJ-Kamp-rond.jpg

Hendrik-Jan Kamp, Manager Consultants 

Rianne-Gebhardt-rond.jpg

Rianne Gebhardt, Director of Consulting Services