Xedule professionals 1.2small.png

Wat is Xedule Professionals? 

Xedule Professionals biedt onderwijsinstellingen opgeleide professionals om ondersteuning te bieden aan het proces. Daarnaast kunnen we (tijdelijk) roostermakers of functioneel beheerders bieden die direct inzetbaar zijn en daarnaast nét iets meer bieden dan roostermakers of beheerders die geen directe kennis van Xedule hebben. Alle professionals hebben een interne opleiding genoten en zijn op de hoogte van de visie, de nieuwe ontwikkelingen en de verschillende mogelijkheden. Daarbij staan onze professionals direct in verbinding met de helpdesk en specialisten van Visma Advitrae.

Plan een afspraak

 

Welke trajecten zijn er beschikbaar?

Elke hulpvraag en elk traject is uniek. Vooraf bespreken we uitvoerig wat we kunnen betekenen voor jouw onderwijsinstelling.

Het (tijdelijk) opvangen van een tekort aan personeel

Icons Line Group blue.jpg

Bij de zogenoemde piek- of ziekmomenten kan er tijdelijk behoefte ontstaan aan extra ondersteuning. Xedule Professionals kan dit opvullen met een roostermaker, planner of functioneel beheerder.

Coaching on the job

 

 


Icons Line User interface blue.jpg
Bij een nieuw team of waar de kennis wat is weggezakt bieden wij de mogelijkheid om dit door de inzet van een professional weer op niveau te krijgen. De kwaliteit van het proces en de data zal worden verbeterd en daardoor het rooster ook!

Het verbeteren van het onderwijs-
logistieke proces

Blue_Train.jpg

Een aantal professionals hebben zich gespecialiseerd op delen van dit proces. Als er een hulpvraag ontstaat over een specifiek onderdeel kan de juiste professional helpen dit te verbeteren.

Het verbeteren van het gebruik van XeduleIcons Line Ok blue.jpg

Na implementatie van een nieuw systeem gaat de onderwijsinstelling enthousiast aan de slag met de inrichting van dat moment. Tijdens dit proces kunnen er vragen ontstaan of sluit de manier van werken niet aan met de visie van het moment van inrichten. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Maak kennis met onze Xedule Professionals!

Contactformulier