Xedule professionals 1.2small.png

Wat is Xedule Professionals? 

Xedule biedt - voor zowel het mbo als ho - dé oplossing om omvangrijke onderwijslogistieke processen als plannen en roosteren vanuit één applicatie te organiseren.

Xedule Professionals biedt onderwijsinstellingen opgeleide professionals om ondersteuning te bieden aan het proces. Daarnaast kunnen we (tijdelijk) roostermakers of functioneel beheerders bieden die direct inzetbaar zijn en daarnaast nét iets meer bieden dan roostermakers of beheerders die geen directe kennis van Xedule hebben. Alle professionals hebben een interne opleiding genoten en zijn op de hoogte van de visie, de nieuwe ontwikkelingen en de verschillende mogelijkheden. Daarbij staan onze professionals direct in verbinding met de helpdesk en specialisten van Visma Advitrae.

Plan een afspraak

 

Welke trajecten zijn er beschikbaar?

Elke hulpvraag en elk traject is uniek. Vooraf bespreken we uitvoerig wat we kunnen betekenen voor jouw onderwijsinstelling.

Het (tijdelijk) opvangen van een tekort aan personeel

Icons Line Group blue.jpg

Bij de zogenoemde piek- of ziekmomenten kan er tijdelijk behoefte ontstaan aan extra ondersteuning. Fusyon Professionals kan dit opvullen met een roostermaker, planner of functioneel beheerder.

Coaching on the job

 

 


Icons Line User interface blue.jpg
Bij een nieuw team - of daar waar de kennis wat is weggezakt - bieden wij de mogelijkheid om dit door de inzet van een professional (weer) op niveau te krijgen. De kwaliteit van het proces en de data zal worden verbeterd en daardoor het rooster ook!

Het verbeteren van het onderwijs-
logistieke proces

Blue_Train.jpg

Een aantal professionals hebben zich gespecialiseerd op delen van dit proces. Als er een hulpvraag ontstaat over een specifiek onderdeel kan de juiste professional helpen dit te verbeteren.

Het verbeteren van het gebruik van XeduleIcons Line Ok blue.jpg

Na implementatie van een nieuw systeem gaat de onderwijsinstelling enthousiast aan de slag met de inrichting op basis van de actuele data. Tijdens dit proces kunnen er vragen ontstaan of blijkt bijvoorbeeld de manier van werken niet aan te sluiten bij de visie van het moment van inrichten. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Specifiek voor het middelbaar- en hoger beroepsonderwijs

Naast het label Xedule Professionals hebben we ook een label genaamd Fusyon Professionals, waarbij we vergelijkbare diensten aanbieden om onderwijsinstellingen te ondersteunen in de onderwijslogistieke uitdagingen waar zij hedendaags mee te maken krijgen. Fusyon Professionals is specifiek gericht op de Fusyon applicatie, ontwikkeld voor het po en vo.

Meer weten over Fusyon Professionals?

Maak kennis met onze Xedule Professionals!

Daniel-Huibers-rond.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniël Huibers, Manager Xedule Professionals 

Diede-Ghielen-rond.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Diede Ghielen, Opdrachtenmanager Xedule Professionals 

Contactformulier