Investeer in de toekomst van jouw onderwijsinstelling

Het efficiënt organiseren van examens en toetsen, dat vergt nogal wat inspanning en omvat meer dan het construeren en afnemen van examens. Ben jij op zoek naar een effectieve manier om jouw toets- en examenlogistiek te stroomlijnen? Onze dienst: Toetsen ondersteunt je daarbij.  Deze dienst sluit naadloos aan op de module MyX Toets- en Examenlogistiek, en helpt bij het optimaliseren van de beoordelingsprocedures. 

 

Ondersteuning van start tot finish

Ons team van experts staat klaar om je door het proces te loodsen, van begin tot eind. We begeleiden je bij het opstellen van je plannen, maar ook de uitvoering daarvan. Daarbij besteden we extra aandacht aan een uitgebreide pilotfase als testperiode.

 

myxLogo-kleur-klein (1).png

 

Wat houdt de dienst in?

  • Intake: We starten met een kick-off-sessie, waarin je samen met onze expert jouw behoeften in kaart brengt. Daarbij kijken we vooral naar huidige systemen en processen.
  • Healthcheck: Tijdens deze check voeren wij een grondige analyse uit om knelpunten in de huidige toets- en examenprocessen te identificeren.
  • Advies: Je ontvangt een gericht advies voor een optimale aanpak. Dit advies is gebaseerd op de resultaten uit de intake en healthcheck.
  • Inrichtingsdocument: Als aanvulling op je huidige inrichtingsdocument ontvang je een gedetailleerd plan voor de implementatie van de aanbevolen verbeteringen.
  • Training: Omvangrijk trainingsprogramma om alle betrokkenen voor te bereiden op de nieuwe processen.
  • Pilot: Cruciale testperiode om de nieuwe aanpak in een gecontroleerde omgeving te toetsen op effectiviteit.
  • Evaluatie: Uitgebreide evaluatie na de pilot om de implementatie te beoordelen. Inclusief (eventuele) aanpassingsvoorstellen voor optimalisatie van de effectiviteit.

 

Geen verborgen kosten, beloofd. 

Met een helder standaardtarief, bieden wij transparantie en kostenefficiëntie gedurende het gehele proces. Samen gaan we aan de slag en zorgen we voor een vlekkeloos, effectief en geoptimaliseerd logistiek proces voor toetsen en examinering. Ben jij er klaar voor? Wij wel.

 

Contactformulier