logo-Fusyon.png

Binnen ons Fusyon team hebben wij veel kennis in huis over het voortgezet onderwijs. Door deze kennis en onze jarenlange ervaring toe te passen helpen wij scholen hun processen op het gebied van formatieplanning, prognoses, pakketkeuzes en roostering, beter en efficiënter in te richten. Wij noemen dit het optimaliseren van het onderwijslogistieke proces.

Eén van de instrumenten die hierbij kan helpen is onze Fusyon applicatie. Fusyon is speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs en onderscheidt zich in de breedte door alle onderwijslogistieke processen, van formatieplanning tot roosterpublicatie en selfservice in één oplossing te verenigen. Van handmatig tot geautimatiseerd roosteren, van klassikaal tot volledig gepersonaliseerd onderwijs.
Veel scholen kiezen ervoor de volledige Fusyon suite in te zetten. Echter is het daarnaast ook mogelijk voor 'afgeslankte' pakketten te kiezen, daar waar dat soms beter passend is.

Fusyon, één integrale cloudoplossing voor het volledige onderwijslogistieke proces

Haal meer uit Fusyon

Login Fusyon Formatieplanning


 

Blijf op de hoogte

Blijf up-to-date met onze nieuwsbrief speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs.

Aanmelden nieuwsbrief

Referenties

25 mei 2023

Het Vespucci College op Curaçao implementeert Fusyon Roosteren op afstand zonder zeeën van tijd

Het Vespucci College geeft jaarlijks onderwijs aan ongeveer 150 leerlingen van meerdere onderwijsrichtingen. Dat zorgt voor uitdagingen aan de onderwijslogistieke kant.


Lees meer

1 april 2021

VSO Mariëndael maakt gebruik van de dynamische roosterkoppeling met Somtoday


VSO Mariëndael zocht een tool om roosters op maat te maken. Ze kwamen uit bij Xedule en maken veelvuldig gebruik van de module MyX en de dynamische roosterkoppeling met Somtoday.

Lees meer

16 november 2020

Het Picasso lyceum heeft de stap gemaakt van frontaal onderwijs naar meer gepersonaliseerd onderwijs

Dat heeft een impact op alle facetten van een school en zo’n veranderproces is geen gemakkelijke operatie. Het Picasso lyceum is het gepersonaliseerde onderwijs gefaseerd in aan het voeren.

Lees meercomputer scherm

 

Heb je vragen over Visma Advitrae?

Neem contact op  ➡

 

 

Jan-de-Vries-rond.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan de Vries, Consultant Fusyon


         
           
          Rob Hooijer, Sales Consultant

Vraag een demo aan!