Mogelijkheden in het Voorgezet onderwijs

Speciaal voor het voortgezet onderwijs leveren wij Fusyon. Fusyon onderscheidt zich in de breedte door alle onderwijslogistieke processen van formatieplanning tot roosterpublicatie en selfservice in één oplossing te verenigen. Van handmatig tot geautimatiseerd roosteren, van klassikaal tot volledig gepersonaliseerd onderwijs. 

Fusyon kan als suite worden afgenomen, maar we bieden ook losse modules aan. De meest bekende daarvan zijn Fusyon Formatieplanning (Foleta) en Fusyon Vakkenpakket (Keuzevak).

 

Fusyon 1.0small.png

Fusyon
Rooster- en Formatieplanning


Fusyon, één totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roostering. Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform, als samensmelting van bewezen oplossingen ter ondersteuning van de processen formatieplanning, capaciteitsmanagement en roostering. 


Lees meer

Fusyon 1.0small.png

Fusyon Formatieplanning (Foleta)


Fusyon Formatieplanning (Foleta) is de meest gebruikte applicatie in het voortgezet onderwijs voor formatieplanning, les- en taaktoedeling in het onderwijs. 

 

 

 

  Lees meer    

Fusyon 1.0small.png

Fusyon Vakkenpakket (Keuzevak)


Fusyon Vakkenpakket (Keuzevak) helpt bij het verzamelen van keuzes om betrouwbare prognoses te maken. 

  

Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf up-to-date met onze nieuwsbrief speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs.

Aanmelden nieuwsbrief

Referenties

1 april 2021

VSO Mariëndael maakt gebruik van de dynamische roosterkoppeling met Somtoday


VSO Mariëndael zocht een tool om roosters op maat te maken. Ze kwamen uit bij Xedule en maken veelvuldig gebruik van de module MyX en de dynamische roosterkoppeling met Somtoday.

Lees meer

16 november 2020

Het Picasso lyceum heeft de stap gemaakt van frontaal onderwijs naar meer gepersonaliseerd onderwijs

Dat heeft een impact op alle facetten van een school en zo’n veranderproces is geen gemakkelijke operatie. Het Picasso lyceum is het gepersonaliseerde onderwijs gefaseerd in aan het voeren.

Lees meerocimagesmall-2.png

 

Heb je vragen over Visma Advitrae?

Neem contact op  ➡