Mogelijkheden in het Voorgezet onderwijs

Speciaal voor het voortgezet onderwijs leveren wij Fusyon. Fusyon onderscheidt zich in de breedte door alle onderwijslogistieke processen van formatieplanning tot roosterpublicatie en selfservice in één oplossing te verenigen. Van handmatig tot geautimatiseerd roosteren, van klassikaal tot volledig gepersonaliseerd onderwijs. Fusyon wordt vaak als suite afgenomen. Daarnaast bieden wij ook 'afgeslankte' pakketten aan voor situaties waar dit soms beter passend is.

 

Fusyon 1.0small.png

Fusyon

Eén totaaloplossing voor formatieplanning, prognoses, pakketkeuzes en roostering. Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform, als samensmelting van bewezen oplossingen ter ondersteuning van de processen formatieplanning, capaciteitsmanagement en roostering.


Lees meer

Blijf op de hoogte

Blijf up-to-date met onze nieuwsbrief speciaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs.

Aanmelden nieuwsbrief

Referenties

1 april 2021

VSO Mariëndael maakt gebruik van de dynamische roosterkoppeling met Somtoday


VSO Mariëndael zocht een tool om roosters op maat te maken. Ze kwamen uit bij Xedule en maken veelvuldig gebruik van de module MyX en de dynamische roosterkoppeling met Somtoday.

Lees meer

16 november 2020

Het Picasso lyceum heeft de stap gemaakt van frontaal onderwijs naar meer gepersonaliseerd onderwijs

Dat heeft een impact op alle facetten van een school en zo’n veranderproces is geen gemakkelijke operatie. Het Picasso lyceum is het gepersonaliseerde onderwijs gefaseerd in aan het voeren.

Lees meercomputer scherm

 

Heb je vragen over Visma Advitrae?

Neem contact op  ➡