Selecteer onderstaand het onderwijstype waar je graag meer informatie over terug wilt vinden; Primair onderwijs - Voortgezet onderwijs - Middelbaar beroepsonderwijs - Hoger onderwijs.

Door op de button te klikken kom je direct in de juiste omgeving terecht.

Primair onderwijs

 

 

Fusyon ondersteunt scholen bij het volledige formatie, plan- en roosterproces. Tevens is het een hulpmiddel bij het maken en bespreken van het werkverdelingsplan in het primair onderwijs.  

 

Bekijk onze oplossingen

Voortgezet onderwijs

 

 

Ben je een ervaren gebruiker van Foleta en op zoek naar een nieuwe roosterapplicatie? Met Fusyon bieden wij een modern en innovatief platform als totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren.

 

 

 

Bekijk onze oplossingen

Middelbaar beroeps-onderwijs

 

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. Deze applicatie is volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor het organiseren van individuele leerroutes en/of keuzes van studenten.

 

 

Bekijk onze oplossingen

Hoger onderwijs

 

 

Xedule is een unieke SaaS-applicatie voor de volledige integrale ondersteuning van het plan- en roosterproces. De applicatie is meertalig, volledig in te richten op het gewenste onderwijsmodel en ook geschikt voor de ondersteuning bij de flexibilisering van het onderwijs.Bekijk onze oplossingen