Maak je onderwijssysteem toekomstbestendig

Flexibel onderwijs, modulair onderwijs, keuzedelen, keuzevakken en gepersonaliseerd leren. Verschillende termen met één gedachtegoed: de student staat centraal. Al jaren is er aandacht voor het individu, maar pas sinds een aantal jaren vindt er een duidelijke verschuiving plaats.
Hoog tijd dus om jouw onderwijsaanbod toekomstbestendig te maken. En aan te passen aan de veranderende behoeften van studenten en de maatschappij.

Onze dienst ‘Flexibel’ helpt je hierbij. Deze dienst sluit aan op de module MyX Gepersonaliseerd Leren, en helpt je bij het maken van doordachte beslissingen, waarbij de student centraal staat. 

 

Ondersteuning van start tot finish

Ons team van experts staat klaar om je door het proces te loodsen, van begin tot eind. We begeleiden je bij het opstellen van je plannen, maar ook de uitvoering daarvan. Wij bieden een gestructureerd pakket aan diensten, ontworpen om de transitie naar flexibel onderwijs soepel te laten verlopen. Daarbij besteden we extra aandacht aan een uitgebreide pilotfase als testperiode.

 

myxLogo-kleur-klein (1).png

 

Wat houdt de service in? 

  • Intake: We starten met een kick-off-sessie, waarin je samen met onze expert jouw behoeften in kaart brengt. Daarbij kijken we vooral naar huidige systemen en processen.
  • Healthcheck: Tijdens deze check voeren wij een grondige analyse uit om knelpunten in de huidige toets- en examenprocessen te identificeren.
  • Advies: Je ontvangt een gericht advies voor een optimale aanpak. Dit advies is gebaseerd op de resultaten uit de intake en healthcheck.
  • Inrichtingsdocument: Als aanvulling op je huidige inrichtingsdocument ontvang je een gedetailleerd plan voor de implementatie van de aanbevolen verbeteringen.
  • Training: Omvangrijk trainingsprogramma om alle betrokkenen voor te bereiden op de nieuwe processen.
  • Pilot: Cruciale testperiode om de nieuwe aanpak in een gecontroleerde omgeving te toetsen op effectiviteit.
  • Evaluatie: Uitgebreide evaluatie na de pilot om de implementatie te beoordelen. Inclusief (eventuele) aanpassingsvoorstellen voor optimalisatie van de effectiviteit.

 

Geen verborgen kosten, beloofd. 

Met een helder standaardtarief bieden wij transparantie en kostenefficiëntie gedurende het gehele proces. Maak jij de overstap naar een flexibel onderwijsmodel met ons?

Contactformulier