Visma is een van Europa’s toonaangevende leveranciers van bedrijfskritische software voor een efficiëntere en veerkrachtige samenleving. Door het werk van bedrijven en organisaties van elke omvang te vereenvoudigen en te automatiseren, verbeteren we het dagelijks leven van mensen. Met circa 14000 medewerkers, 1.400.000 klanten uit de particuliere en publieke sector in Europa en Latijns-Amerika, en een netto-omzet van € 2.081 miljoen in 2021, zetten we ons in om morgen beter te maken dan vandaag.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse en Belgische markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 45+ bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, een van ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Hoe ondersteunt Visma de samenleving?


Wij zijn ervan overtuigd dat technologie helpt om de toekomst van de samenleving vorm te geven. Bekijk onderstaande video en ontdek wat we hiermee bedoelen.

Gedreven door vooruitgang

Onze waarden

In alles wat we doen, staan onze waarden centraal. Deze waarden worden gedragen door alle Vismabedrijven heen. Deze waarden stimuleren een betere samenleving.

  •  Wij zijn ondernemend
  • Wij zijn verantwoordelijk
  • We zijn toegewijd
  • Wij zijn inclusief