Customer Experience

HR Consultant

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben jij gek op het adviseren, trainen en begeleiden van mensen? Is bovendien de IT een gebied waar jij helemaal vrolijk van wordt? Dan ben je hier helemaal goed! Wij hebben ruimte voor een HRM consultant met passie voor het vak, die zin heeft zich breed te ontwikkelen bij onze kleinschalige, maar professionele en gedreven organisatie. Iemand die houdt van HRM (of ervan kan gaan houden) en zijn weg kan vinden in alle ins- en outs van ons mooie product Visma.net HRM & Payroll.


Over Peple:

Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. Bij Peple ontwikkelen we niet alleen HR en payroll tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.


Functie-eisen:

  • Je bent een doener en een denker. Samen met onze klanten kom je tot de beste oplossingen en zorg je er in nauwe samenwerking voor dat deze gaan werken in de praktijk. Dat wil zeggen dat je implementaties verzorgt bij de klant waarin je zowel de adviserende als ondersteunende rol oppakt. Jij bent de expert en je houdt er ook van  lekker de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan.
  • Je houdt van hard werken en mooie resultaten. Je vindt het belangrijk het onderste uit de kan te halen om onze klanten gelukkig te maken. Een blije klant is een blije jij. Het opvolgen van acties en deadlines is voor jou vanzelfsprekend en natuurlijk.
  • Je bent ons gezicht naar buiten en weet mooie relaties met onze klanten op te bouwen waar ze jaren later nog met een glimlach aan terugdenken. 
  • Je vindt het leuk om het hele land te doorkruisen met je auto van de zaak om op bezoek te gaan bij onze klanten. Anderzijds heb je ook geen problemen met remote werken met de klant.
  • Naast het ondersteunen van individuele klanten, ben je in staat grotere groepen klanten tegelijk te trainen. De juf of meester in jou is dan helemaal in zijn element.
  • Een vereiste is vloeiend zijn in het Nederlands.


Wat bieden we:

Als HRM consultant ben jij degene die onze software een succes maakt in de praktijk. Zo draag jij bij aan het succes van Peple en zorg je ervoor dat we waarmaken waar we voor staan. Daarom krijg je niet alleen de ruimte je inhoudelijk te ontwikkelen, maar ook om persoonlijk te groeien binnen onze organisatie. Het team in Amersfoort is niet alleen open en samenwerkingsgericht, maar biedt ook flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zowel vanuit huis als op kantoor te werken. Verwacht een dynamische omgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s.

Heb jij de ambitie om echt gelukkig te worden van je werk en ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je jezelf en klanten echt blij kunt maken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple. 

Kontakt

Fernando van Brero

Slepen