Business Growth & Support

Payroll Support Consultant

Ben jij een gedreven payroll specialist die niet terugdeinst voor complexe payroll vraagstukken? Heb jij het talent om met je communicatieve vaardigheden helderheid te scheppen en oplossingen te vinden waar anderen vastlopen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Support Consultant Payroll bij Peple (Visma) verleen je professionele payroll ondersteuning aan onze klanten. Dit doe je door complexe vraagstukken op het gebied van salarisverwerking te analyseren en uit te pluizen. Verder bied je ondersteuning bij het gebruik van onze HRM & Payroll software en houd je bij het geven van oplossingen rekening met klant specifieke CAO en huidige wet- en regelgeving.

Dit doe je niet alleen, maar samen met een ervaren en enthousiast team van HRM en Payroll specialisten waarbij het delen van kennis en ideeën centraal staat. Samen werk je dagelijks aan de beste oplossingen voor onze klanten in de sectoren onderwijs, zorg en zakelijke dienstverlening. We zoeken een nieuwe collega die ons verder helpt groeien.

Ben jij klaar om je talenten in te zetten en wil jij ook verder groeien en ontwikkelen in de dynamische wereld van payroll? Dan nodigen we je graag uit om ons team te komen versterken.

Wie zijn wij?
Bij Peple staat het principe "mensen eerst" centraal, een overtuiging die diepgeworteld is in onze identiteit en tot uiting komt in onze naam. Wij erkennen de enorme kracht van mensen, wat onze inzet voor zowel onze medewerkers als klanten bepaalt. Onze missie is om ingewikkelde organisatorische taken om te zetten in gebruiksvriendelijke software die voor iedereen toegankelijk is. Bij Peple ontwikkelen we niet alleen HR en Payroll tools; we creëren oplossingen die bedrijven versterken en daarmee de samenleving verrijken, simpelweg door meer te bereiken met minder inspanning.

Dit heb je nodig en breng je mee:
Een sterke klantgerichtheid, analytische denker en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou. Het is essentieel dat je goed met IT-systemen kunt omgaan. Je bent oplossingsgericht, hebt het vermogen om de juiste informatie te verzamelen en weet wanneer je door moet vragen om tot de kern van een probleem te komen. Ook onder druk weet jij je hoofd koel te houden. Hoewel je zelfstandig kunt werken, geef je er de voorkeur aan om in teamverband te opereren. Je intrinsieke motivatie drijft jou in alles wat je doet.
Daarnaast:

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt affiniteit met klantcontact en het payroll domein;
 • Het hebben van een PDL certificering, ervaring met salarisadministratie en kennis van de huidige wet- en regelgeving is een absolute plus;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden, goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) en hebt een proactieve en oplossingsgerichte instelling;
 • Je hebt ervaring met salarissoftware en affiniteit met IT;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en hebt een goede basiskennis van de Engelse taal.


Wat bieden wij:
Als Support Consultant Payroll ben jij de spil die onze klanten ondersteunt bij het gebruik van onze HRM & Payroll software en ervoor zorgt dat zij met vol vertrouwen hun salarissen kunnen verwerken. Zo lever jij een belangrijke bijdrage aan het succes van Peple en help je ons onze beloftes waar te maken.

Verder kan je verwachten:

 • Een rol met grote impact op klanten in zowel profit- als non-profit marktsegmenten.
 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
 • Een uitstekend fulltime bruto salaris tussen €3.100 en €4.400 (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van ervaring).
 • De mogelijkheid om flexibel te werken: thuis of op kantoor in Amersfoort.
 • Een passende thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding.
 • Een jaarlijkse incentive van 2%.


Heb jij de ambitie om echt voldoening te halen uit je werk en ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je zowel jezelf als klanten echt kunt laten stralen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van Peple.

Kontakt

Anja de Kleijn

Slepen