Business Growth & Support

Remote Consultant HRM -Techniek & Rapportages

Een rol waarin jouw talent volledig tot bloei komt? Die vind je zeker bij Visma | Raet, waar je echt het verschil kunt maken! Met jouw technische expertise op afstand kun je onze klanten optimaal helpen en hun HR-processen verbeteren.

Visma | Raet is hofleverancier van software die het leven van professionals en medewerkers makkelijker en leuker maakt. We helpen organisaties en medewerkers in de publieke sector blij te maken. Zo ontvangen miljoenen mensen hun salaris (of uitkering) dankzij onze HR & Payroll oplossingen en voorspellen onze business intelligence oplossingen steeds beter hoe in-, uit- en doorstroom processen zich ontwikkelen.

Zo bouw je met ons mee

Als Remote Consultant techniek ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige ondersteuning aan klanten op het gebied van techniek en rapportages. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor het leveren van support aan professionals van onze klanten die vragen hebben over bijvoorbeeld API’s, data-uitwisselingen, rapportages of SSO. Met jouw IT- kennis kun je klanten op afstand helpen met het oplossen van technische vraagstukken. Als technisch hulpmiddel maak je gebruik van bijvoorbeeld een SQL-database om diep in de inrichtingen van klanten te duiken. Hierbij heb je ervaring nodig van netwerkbeheer en werkplekbeheer.

Daarnaast ben je remote betrokken bij het verstrekken van advies en consultancy op afstand aan klanten die ondersteuning nodig hebben bij het optimaliseren van hun HR-processen. Met jouw passie voor klanttevredenheid en technische kennis, zorg jij ervoor dat onze klanten succesvol zijn met Youforce.

Waar moet je dan aan denken?

Als Remote Consultant voor ons Youforce- landschap speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze klanten en hun HR – processen. Ook draag je bij aan de kennis van onze klanten door actief bij te dragen aan onze kennisbank en community. Hiermee kunnen we onze klanten proactief voorzien van de meest complete informatie en de nieuwste inzichten. Door jouw expertise kunnen onze klanten het maximale uit Youforce halen, omdat je advies op afstand biedt die specifiek is afgestemd op hun behoeften en vragen. Op deze manier maak je echt het verschil voor onze klanten.

Dagelijks sta je voor nieuwe uitdagingen, van het beantwoorden van klantaanvragen tot het documenteren van klantinteracties. Je werkt nauw samen met interne teams om feedback te geven voor product optimalisaties en om klanten op de hoogte te houden van de nieuwste features binnen Youforce.

Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook de kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen door deel te nemen aan trainingen en workshops. Als je op zoek bent naar een dynamische rol waarin je je consultancy vaardigheden kunt laten zien en tegelijkertijd deel uitmaakt van een team dat streeft naar verbetering, dan is dit jouw kans om onderdeel te zijn van ons team!

Zo ziet jouw dag eruit als Remote Consultant

Onze collega Katinka (Remote HRM Consultant) aan het woord:

‘Je begint de dag door nieuwe aanvragen van klanten te beoordelen en te prioriteren. Hierbij geef je mogelijk alvast een eerste remote advies om de klant op weg te helpen. Vervolgens duik je in de lopende aanvragen, waarbij je verschillende taken uitvoert, variërend van diepgaande analyses in de database tot het controleren van klantinformatie, of aanpassingen van Youforce klant inrichtingen. Geen dag is hetzelfde, dus je moet flexibel zijn en snel kunnen schakelen tussen verschillende taken.

Naast deze werkzaamheden werk je ook aan projecten die gericht zijn op het verbeteren van onze dienstverlening. Denk hierbij aan het updaten van onze kennisbank en het optimaliseren van onze tools en processen om onze klanten nog efficiënter van dienst te zijn. Tijdens het behandelen van aanvragen werk je nauw samen met collega’s van andere teams. Samen spar je over de beste aanpak om de klanttevredenheid te verhogen en onze service continu te verbeteren.

Naast het werk is er natuurlijk ook tijd om even wat bij te praten op de borrels die wij organiseren of onze zomerfeest/ kerstborrel. Bij ons staat samenwerking centraal. Je kunt altijd rekenen op de steun en expertise van je collega’s. Het is belangrijk dat je een gevoel van verantwoordelijkheid hebt, want hoewel je niet alleen verantwoordelijk bent voor het beantwoorden van aanvragen, ben jij wel degene die iedereen bij elkaar brengt om tot de juiste oplossing voor de klant te komen. Kortom, bij ons gaat het niet alleen om werk, maar ook om het bouwen van sterke banden en het gezamenlijk streven naar ‘succes’.

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Als Remote Consultant techniek bij Visma | Raet krijg je de perfecte voorbereiding op jouw rol. Je deelt onze passie voor systemen en processen, en die specifieke kennis delen wij graag met jou. Met een mix van vaktrainingen en coaching on the job, word je volledig klaargestoomd om als consultant aan de slag te gaan.

Een stevige klantfocus en uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden spreken voor zich. Essentieel is dat jij goed kan werken met IT-systemen en dat je een passie hebt voor op afstand werken. Daarnaast beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau met technische kennis en ervaring;
 • IT ervaring en ervaring met systeem-, netwerk- en werkplekbeheer;
 • Bekend met database beheer met name MS SQL;
 • Ervaring in een klantgerichte functie;
 • Sterke probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om onder druk te presteren;
 • Kennis van HRM-software en -systemen is een pré;
 • Teamspeler met het vermogen om zelfstandig te werken en prioriteiten te stellen;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en goede basiskennis van de Engelse taal.

Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je krijgt, is de kans om bij te dragen aan het succes van onze klanten en Visma | Raet. Jouw eigen persoonlijke ontwikkeling is hierin ook belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid jezelf verder te ontplooien, zowel als consultant, als op persoonlijk vlak.

Wij werken hybride, maar wanneer je wel op kantoor werkt, is dat op ons hoofdkantoor in Amersfoort met 420 andere collega’s. Je werkt met mooie producten die daadwerkelijk waarde leveren voor de klanten. Uiteraard hebben we een goed inwerkprogramma voor je klaar liggen. Verder kan je verwachten:

 • Een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie;
 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak door middel van kennissessies;
 • Een uitstekend fulltime bruto salaris van maximaal €4.800, afgestemd op je ervaring;
 • Een interessante bonusregeling van 10%;
 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een gratis doorlopende reis-en annuleringsverzekering voor het hele gezin;
 • Een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag;
 • Laptop van de zaak;
 • Interessante vitaliteitsprogramma’s met a.s.r. Vitality;
 • Een open en vrije cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een goede thuiswerkregeling en thuiswerkvergoeding om jouw werkplek mee in te richten;
 • Hybride werken waarbij je minimaal 2 dagen in de week op kantoor in Amersfoort werkt.

Direct solliciteren

Wil je deel uitmaken van Professional Services team bij Visma | Raet? Solliciteer dan direct! Heb je eerst nog een vraag over de rol? Neem dan contact op met Cheryl Bihari (Talent Acquisition Partner) via [email protected] of + 31 6 51 89 51 86.

Een online assessment en referentiecheck is onderdeel van de procedure. Natuurlijk waarderen we je interesse om bij te dragen aan het invullen van deze mooie vacature. Echter, hebben wij besloten om deze positie zelfstandig in te vullen zonder externe partijen.

Kontakt

Cheryl Bihari