Spring naar de hoofdtekst

Geld besparen door vergroting van je security? Dat doe je zo

Veel organisaties hebben een oerwoud aan software-oplossingen; in bezit of als abonnement. Vaak ontbreekt het overzicht. Los van dat het een hoop geld kost, is de veiligheid in het geding. Hoe zorg je voor inzicht en vergroot je de veiligheid binnen werkprocessen?

Veel organisaties hebben een oerwoud aan software-oplossingen; in bezit of als abonnement. Vaak ontbreekt het overzicht. Los van dat het een hoop geld is, is de veiligheid in het geding. Hoe zorg je voor inzicht en vergroot je de veiligheid binnen werkprocessen?

Snelle winst zit in het professionaliseren van werkprocessen. Neem afscheid van losse Excel-bestanden en documenten die met iedereen toegankelijk zijn voor iedereen. Je wilt dat gegevens beveiligd zijn, want een datalek kan leiden tot een hoop financiële en reputatieschade. Gebruik van spreadsheets voor bijvoorbeeld je debiteurenbeheer, lijkt goedkoop maar kan duur uitpakken als gegevens zoekraken of op straat belanden. Ook als inzicht ontbreekt in wie er al dan niet zijn facturen heeft betaald, kan leiden tot een financiële strop.

Maar hoe voorkom je ellende als gevolg van het gebruik van houtje-touwtje oplossingen? Outstanding24 heeft daarover een praktisch blog geschreven.

Lees het blog

Populairst

  • Myrthe: reizen als inspiratiebron voor mijn werk als hr-director

    Myrthe Smalbraak (32) is sinds september 2022 hr-director bij Visma | Raet. Haar taak is om samen met haar team te zorgen dat collega’s zich goed voelen. Daardoor zijn ze in staat om de beste producten te maken en diensten verlenen. Alleen zo kan het 58-jarige bedrijf een leidende rol blijven spelen. Welke rol speelt Myrthe in dit proces en hoe is ze hierin gegroeid?

  • Wietske: thought leader in customer centric thinking

    Wietske van Hees (40) heeft van oktober 2006 tot maart 2023 bij Visma | Raet gewerkt. In die periode is ze uitgegroeid tot thought leader op het onderwerp customer centric thinking. Ze vertelt over haar carrièrepad als leidinggevende dat sinds 1 maart van dit jaar een vervolg heeft gekregen als managing director bij Appical.