Skip to main content

Geld besparen door vergroting van je security? Dat doe je zo

Veel organisaties hebben een oerwoud aan software-oplossingen; in bezit of als abonnement. Vaak ontbreekt het overzicht. Los van dat het een hoop geld kost, is de veiligheid in het geding. Hoe zorg je voor inzicht en vergroot je de veiligheid binnen werkprocessen?

Veel organisaties hebben een oerwoud aan software-oplossingen; in bezit of als abonnement. Vaak ontbreekt het overzicht. Los van dat het een hoop geld is, is de veiligheid in het geding. Hoe zorg je voor inzicht en vergroot je de veiligheid binnen werkprocessen?

Snelle winst zit in het professionaliseren van werkprocessen. Neem afscheid van losse Excel-bestanden en documenten die met iedereen toegankelijk zijn voor iedereen. Je wilt dat gegevens beveiligd zijn, want een datalek kan leiden tot een hoop financiële en reputatieschade. Gebruik van spreadsheets voor bijvoorbeeld je debiteurenbeheer, lijkt goedkoop maar kan duur uitpakken als gegevens zoekraken of op straat belanden. Ook als inzicht ontbreekt in wie er al dan niet zijn facturen heeft betaald, kan leiden tot een financiële strop.

Maar hoe voorkom je ellende als gevolg van het gebruik van houtje-touwtje oplossingen? Outstanding24 heeft daarover een praktisch blog geschreven.

Lees het blog