Spring naar de hoofdtekst

Podcast SaaS Bazen: hoe Visma bedrijven overneemt

In de podcast SaaS Bazen vertellen oprichters over hun SaaS-onderneming. Wat ze doen, wat ze drijft en hoe hun producten waarde toevoegen aan de doelgroep. Onlangs was John Reynders, Area Director Benelux bij te gast.

John Reynders Visma

Hij gaat in op hoe Visma overnametrajecten van SaaS-bedrijven aanvliegt. Daarnaast vertelt John aan presentator Johan de Wit over zijn eigen drijfveren en licht toe hoe bedrijven hun activiteiten voortzetten binnen de Vismafamilie. Wist je bijvoorbeeld dat John uit een echte ondernemersfamilie komt en die ondernemersmentaliteit combineert met zijn passie voor technologie? John noemt zichzelf geen SaaS Baas maar de onderste friet uit de puntzak. Luister de podcast en je hoort wat hij daarmee bedoelt.

Populairst

  • Myrthe: reizen als inspiratiebron voor mijn werk als hr-director

    Myrthe Smalbraak (32) is sinds september 2022 hr-director bij Visma | Raet. Haar taak is om samen met haar team te zorgen dat collega’s zich goed voelen. Daardoor zijn ze in staat om de beste producten te maken en diensten verlenen. Alleen zo kan het 58-jarige bedrijf een leidende rol blijven spelen. Welke rol speelt Myrthe in dit proces en hoe is ze hierin gegroeid?

  • Wietske: thought leader in customer centric thinking

    Wietske van Hees (40) heeft van oktober 2006 tot maart 2023 bij Visma | Raet gewerkt. In die periode is ze uitgegroeid tot thought leader op het onderwerp customer centric thinking. Ze vertelt over haar carrièrepad als leidinggevende dat sinds 1 maart van dit jaar een vervolg heeft gekregen als managing director bij Appical.