Spring naar de hoofdtekst

Podcast SaaS Bazen: hoe Visma bedrijven overneemt

In de podcast SaaS Bazen vertellen oprichters over hun SaaS-onderneming. Wat ze doen, wat ze drijft en hoe hun producten waarde toevoegen aan de doelgroep. Onlangs was John Reynders, Area Director Benelux bij te gast.

John Reynders Visma

Hij gaat in op hoe Visma overnametrajecten van SaaS-bedrijven aanvliegt. Daarnaast vertelt John aan presentator Johan de Wit over zijn eigen drijfveren en licht toe hoe bedrijven hun activiteiten voortzetten binnen de Vismafamilie. Wist je bijvoorbeeld dat John uit een echte ondernemersfamilie komt en die ondernemersmentaliteit combineert met zijn passie voor technologie? John noemt zichzelf geen SaaS Baas maar de onderste friet uit de puntzak. Luister de podcast en je hoort wat hij daarmee bedoelt.

Populairst

  • Man writes on transparent board

    De 5 belangrijkste ontwikkelingen in de accountancysector

    De accountancybranche is volop in beweging. Wet- en regelgeving neemt toe, er is krapte op de arbeidsmarkt en ICT-ontwikkelingen staan niet stil. Door technologische veranderingen verschuift de rol van de accountant van boekhouder naar die van trusted advisor. Ook zorgt de digitalisering ervoor dat het traditionele verdienmodel onder druk komt te staan. Als accountantskantoor kun je deze ontwikkelingen zien als risico’s óf als kansen. In dit blog nemen we je mee in de 5 belangrijkste ontwikkelingen binnen de accountancysector en hoe je hier als accountant mee kunt omgaan.

  • Hoe duurzaam is software eigenlijk?

    Welke invloed hebben softwareproducten op duurzaamheid? En wat is eigenlijk beter voor het klimaat: een gedrukt boek lezen of een film streamen? Voormalig management trainee Sara Gustafsson en nu manager Analytics & Automation Initiatives bij Visma Enterprise, vertelt het in dit blog.