Wie zijn de Professionals? 

Wij bieden oplossingen op alle vlakken met betrekking tot plannen en roosteren. Door middel van één integrale oplossing verzorgen wij het gehele onderwijslogistieke proces van A tot Z. Dit specifiek voor het primair- en voortgezet onderwijs.

Voor onder andere ‘Coaching on the job’ en support bij functioneel beheer bieden we onderwijsinstellingen via ons label Professionals intern opgeleide mensen om ondersteuning te bieden aan het proces. 

Zit je (tijdelijk) zonder roostermaker of functioneel beheerder? Ook dat probleem lossen we graag voor je op.  We hebben een breed palet aan intern opgeleide (tijdelijke) roostermakers en functioneel beheerders binnen ons team, die direct inzetbaar zijn.

Welke trajecten zijn er beschikbaar?

Uit ervaring weten we dat geen enkel traject hetzelfde is, en dat geen enkele hulpvraag hetzelfde is. Voor de start bespreken we daarom gedetailleerd welke rol we kunnen spelen om jouw onderwijsinstelling te helpen.

Het (tijdelijk) opvangen van een tekort aan personeel

 

Icons Line Group blue.jpg

Bij de zogenoemde piek- of ziekmomenten kan er tijdelijk behoefte ontstaan aan extra ondersteuning. Fusyon Professionals kan dit opvullen met een roostermaker, planner of functioneel beheerder.

Coaching on the job

 

 


Icons Line User interface blue.jpg
Bij een nieuw team - of daar waar de kennis wat is weggezakt - bieden wij de mogelijkheid om dit door de inzet van een professional (weer) op niveau te krijgen. De kwaliteit van het proces en de data zal worden verbeterd en daardoor het rooster ook!

Het verbeteren van het onderwijs-
logistieke proces

Blue_Train.jpg

Een aantal professionals hebben zich gespecialiseerd op delen van dit proces. Als er een hulpvraag ontstaat over een specifiek onderdeel kan de juiste professional helpen dit te verbeteren.

Het verbeteren van het gebruik van Formatie (Foleta)Icons Line Ok blue.jpg

Na implementatie van een nieuw systeem gaat de onderwijsinstelling enthousiast aan de slag met de inrichting op basis van de actuele data. Tijdens dit proces kunnen er vragen ontstaan of blijkt bijvoorbeeld de manier van werken niet aan te sluiten bij de visie van het moment van inrichten. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Specifiek voor het primair- en voortgezet onderwijs

Naast het label Professionals hebben we ook een label genaamd Xedule Professionals, waarbij we vergelijkbare diensten aanbieden om onderwijsinstellingen te ondersteunen in de onderwijslogistieke uitdagingen waar zij hedendaags mee te maken krijgen. Xedule Professionals is specifiek gericht op de Xedule applicatie, ontwikkeld voor het mbo, hbo en wo.

Meer weten over Xedule Professionals?

Contactformulier