Opleidingscentrum Nederveen
x MKB Accountants

Zo blijft Nederveen rijopleidingen op de juiste weg

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt, stellen ze bij Opleidingscentrum Nederveen. Voor ieder type rijbewijs, van vrachtwagens tot heftrucks, kun je bij hen terecht. Maar als organisatie wil Nederveen zelf uiteraard ook verder komen, vertelt directeur Ferdy van Well. Geert Dreschler van MKB Accountants helpt hen daarbij door de Visma Connected Experience in te zetten. Maar wat houdt dat precies in? En welke voordelen ervaar je hier als ondernemer nu eigenlijk van? Dat vertellen ze je graag. 

Focus op je eigen vak

Het opleidingscentrum heeft als voornaamste doel om de veiligheid op de weg en op de werkvloer te vergroten. Dit doen ze door mensen zo goed mogelijk voor te bereiden om zo veilig mogelijk achter het stuur te zitten. Om hier de absolute focus op te leggen, kiest Ferdy ervoor om voor andere zaken - zoals de boekhouding - met specialisten te werken.
 
Geert Dreschler is een van die specialisten. Bij Opleidingscentrum Nederveen kiezen ze er namelijk bewust voor om de volledige boekhouding uit te besteden bij MKB Accountants, waar Geert als accountant werkzaam is. Met persoonlijke aandacht ontzorgt hij Nederveen zo veel mogelijk in de boekhouding. Maar dat is niet de enige manier waarop hij hen ontzorgt.

Schermafbeelding 2021-11-16 om 14.26.20.png

Boekhouding automatiseren

Naast persoonlijke aandacht, gelooft Geert namelijk in de kracht van automatisering. Op het gebied van boekhouding houdt dit in dat alle processen zijn geautomatiseerd. Zo zijn de personeelsroosters gekoppeld aan de salarisadministratie in Nmbrs, gaan de loonaangiftes automatisch naar Yuki en wordt via Visionplanner het totaalplaatje inzichtelijk gemaakt. Al deze softwarepakketten kennen hun eigen specialiteiten. En volgens Geert is er geen enkel pakket in de markt dat beter is in wat hij nodig heeft, dan deze drie. Zo ervaart hij de kracht van afzonderlijke, zelfstandige softwarepakketten per deelgebied.
 
Omdat Nmbrs, Yuki en Visionplanner allen tot de Visma Connected Experience behoren, sluit alles ook nog naadloos op elkaar aan. Daar ervaart Geert veel snelheid, gemak en verbinding van. Als hij iets aanpast in het ene pakket, wordt het real-time aangepast in het andere. Niet eens na 1 druk op de knop, maar direct; automatisch. Efficiency is de kern van de Visma Connected Experience en daardoor houdt Geert als accountant veel meer tijd over om actief betrokken te zijn bij de ondernemer. Hij heeft meer contact, meer inzicht en is van meer toegevoegde waarde. Zoals hij zelf zegt, heeft hij dus meer tijd om zich met de leuke dingen van het vak bezig te houden.

Inzicht in financiën en personeelszaken

Ook Ferdy ervaart daar de voordelen van. Als directeur van een MKB-bedrijf vindt hij het een fantastisch gevoel om op administratief gebied helemaal ontzorgd te zijn. MKB Accountants neemt dit grotendeels uit handen, maar binnen de applicaties heeft hij ook zelf real-time inzicht in de financiën. Zo houdt hij connectie met het proces. Dankzij een actueel dashboard zijn ook de aandeelhouders te allen tijde op de hoogte van de resultaten van het bedrijf.
 
Bovendien zijn de applicaties heel makkelijk in gebruik. Met hetzelfde gemak waarmee Ferdy even snel een bonnetje inscant als hij onderweg is, zijn ook zijn statistieken altijd en overal beschikbaar. Dat de cijfers actueel zijn, is voor Ferdy het grote voordeel. Hij heeft zicht op het financiële plaatje en zijn medewerkers hebben inzicht in hun personeelszaken. Die krijgen zij namelijk automatisch binnen via hun app. Zelfs dat is geautomatiseerd! Hierdoor kun je op een ander level schakelen met je accountant en diepere analyses bespreken.


De Visma Connected Experience voor accountants
zorgt voor inzicht bij Nederveen rijopleidingen met:

 

thumbnail_Visma_Connected_Experience_Logo_RGB.png

Wil jij ook zoals Opleidingscentrum Nederveen groeien?

Vraag dan een adviesgesprek gaan.

* Verplichte velden