Het pad naar de toekomst bewandelen we nú:
4 roadmap-elementen

De wereld verandert in rap tempo. Het is bijvoorbeeld steeds belangrijker dat mensen altijd en overal kunnen werken. Ook werken organisaties met een groeiende hoeveelheid aan data, die ze graag op eenvoudige wijze willen omzetten in bruikbare (stuur)informatie. Daarnaast is automatisering tegenwoordig een must: bedrijven zoeken naarstig naar manieren om repetitief werk te elimineren door processen en taken te automatiseren.

Bij Visma Solidbricks volgen we deze en andere ontwikkelingen op de voet. En we werken continu aan het aanpassen van onze oplossing aan jouw veranderende behoeftes. In het kader daarvan hebben we een roadmap voor de komende periode opgesteld. Hierin staan twee zaken centraal: de cloud én het principe dat je informatie slechts één keer hoeft in te voeren om deze vervolgens herhaaldelijk te kunnen gebruiken.

Welke elementen we hiervoor inzetten? Dát vertellen we in deze blogpost!

1. Altijd en overal werken: transitie naar de cloud

Veel organisaties willen dat hun medewerkers anno 2023 altijd en overal kunnen inloggen om taken af te werken. Heb je een on-premise-oplossing? Dan moeten thuiswerkers eerst verbinding maken met de on-premise-omgeving voordat zij aan de slag kunnen.

Met een cloudoplossing hoeft dat niet, want daar kun je altijd bij via een internetverbinding. Daarom maakt onze applicatie nu een transitie naar de cloud door. Visma Solidbricks gaat binnenkort draaien op het Azure-platform. Op een veilige manier, want aandacht voor security is ingebouwd in ons DNA. Omdat wij onderdeel zijn van de Visma-familie, moeten we aan strenge securityvoorwaarden voldoen. Daar worden we ook voortdurend op gecheckt. Dat komt onze cloudoplossing ten goede!

2. Verbinding is alles: voortdurende uitbreiding van koppelingen

Een ERP-pakket is vrijwel nooit een one-stop-shop voor álles. Wij vinden dat je als klant de vrijheid moet hebben om je eigen applicaties te kiezen. Bovendien geloven we niet in een totaaloplossing, want één leverancier kan nooit op alle gebieden de beste zijn.

Onze sterke punten? Een overzicht van financiële cijfers geven én applicaties verbinden. Op dat laatste gaan we de komende tijd nog meer inzetten. We blijven koppelingen maken die belangrijk voor jou kunnen zijn. Daarmee wordt de wereld weer een stuk groter.

3. Schoonheid in eenvoud: vernieuwde interface

‘Eenvoud’ is een sleutelwoord bij het gebruik van onze oplossing. Daarom streven we altijd naar nog meer gebruiksgemak. Onze vernieuwde user interface komt met enkele optimalisaties: alles is nog eenduidiger en leesbaarder. De mogelijkheden zijn beter zichtbaar, de kleurstelling is verfrissend en de interface is over de gehele breedte van het scherm te schalen.

4. Overzicht in één oogopslag: projectinformatie als dashboard

Snel een overzicht hebben van alle projectinformatie? Ook dát valt onder de noemer ‘eenvoud’. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om projectinformatie inzichtelijk te maken via een dashboard. Zo zie je in één oogopslag hoe je project er per onderdeel voor staat. Zo werk je nog sneller en efficiënter!

Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Visma Solidbricks om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe blogs?
Laat dan hieronder uw e-mailadres achter!