Je kent Visma misschien als toonaangevende tech-organisatie, maar als je het ons vraagt, zouden we onszelf eerder omschrijven als één van de grootste start-ups van Europa. De Visma Group bestaat uit meer dan 200 bedrijven, in 24 landen, die afzonderlijk bestuurd worden. Samen vormen we een netwerk van organisaties en mensen, die mission-critical software leveren aan de private en publieke sector.

Door elke dag meer dan een miljoen klanten te helpen bij het runnen van hun bedrijf, geven we bedrijven een concurrentievoordeel en mensen de tijd om zich te concentreren op wat ze leuk vinden.

Binnen Nederland zijn er ruim 3.000 professionals werkzaam in ruim 40 bedrijven en samen bedienen we meer dan 400.000 klanten in Nederland. Ondanks onze grootte blinken wij uit in zelfstandige en kleine(re) eenheden, altijd dicht bij de klant. 

Visma-medewerkers zijn allemaal verschillend, maar aanpassingsvermogen en ondernemerschap zitten in ons DNA. Tegelijkertijd hebben we de stabiliteit, zekerheid en de power die voortkomt uit het zijn van een groep. Deze combinatie betekent geweldige kansen voor groei en impact kunnen maken.

Lees hier meer over onze cultuur

 

 

Werken bij Visma

Hoe is het om bij Visma te werken en wat kun je verwachten? Dit is onze kernbelofte aan onze circa 14.000 collega's wereldwijd: